@darkisha
Oricate sfaturi ai primi, tu ai sa faci si de acum inainte asa cum crezi tu, nu neaparat cum este mai bine, ci asa cum iti place tie.
Indiferent cum este obiectul acela al Religiei, cat de inutil zic unii ca este, eu cred ca trebuie respecatat daca vrei sa fii respectata la randul tau. In fizica exista principiul actiunii si reactiunii, care se aplica in mai toate aspectele vietii.
Daca tu crezi ca este bine sa te duci la ora de religie cu o plancarta (pe tricou), pe care scrie foarte "cool" de altfel "Kill them all", eu nu mai am nici un comentariu.
Ai intrebat sa imi spun parerea si mi-am spus-o. Daca vrei sa te cainez, pot sa o fac cu mare usurinta, insa nu iti va ajuta la nimic.
Vrei sa ma convingi ca toti au gresit: profa de Religie, toapele care ascultau manele (carora tu le-ai spus probabail prieteneste si cu zambetul pe buze sa "dea naibii manelele alea mai incet ca nu suntem in piata") si proful/-a de matematica care n-a bagat de seama in nesimtirea ei/lui ca tu te meditezi.
Io am invatat in cei multi ani care ii am peste varsta ta ca pot sa nu am dreptate si asta m-a facut sa fiu cu luare aminte la ce mi se intampla... sa invat din orice intamplare.
Sugestii? Vrei sugestii?
1 - la ora de religie m-a duce imbracat/-a in bluza alba si cu o tinuta eleganta, peste care iti pui medalionul cu cruce pe care daca nu il ai il cumperi. Fa-o la modul cel mai sincer si iti garantez, profesoara o sa fie surprinsa (nu stiu daca neaparat placut) insa tu ai sa-i arati ca esti o Lady. Nu comentezi nimic si daca te intreaba ii spui ca iti pare rau de incidentul de data trecuta. Atat! Nu ii face educatie si ai sa fii respectata pentru atitudinea asta si are sa ti se duca vestea.
2 - Manelele - vezi ca e Facebook este un grup "cei 1% care nu asculta manele"; inscrie-te si poate ne intalnim acolo; sa ai la tine un memory stick intotdeuna cu muzica preferata si le sugerezi sa vada daca le place ceva din ce ai tu; poate le cuceresti pe toapele alea;
3- la matematica, nu trebuie sa mai vorbim ca ti-am zis deja parerea mea.
Toate bune!
Deci nu sunt singura care are o zi proasta.Eu zic sa ii spui mamei tale ca esti dezamagita de nota din teza, dar ca vrei sa iti repari media.Profesoara nu avea niciun drept sa se ia de tine, dovedeste-i ca te-a judecat gresit, ore de religie mai sunt - deci ai timp.Colegele tale sunt doar invidioase pentru ca le-ai putut pune la punct.Eu zic ca nu ai de ce sa fii suparata, priveste parte plina a paharului, sunt convinsa ca azi au existat si momente care te-au facut sa zambesti.
La chestia cu nota 7 e cam groasa, insa este un prilej ca sa reevaluezi cam cat timp si efort pui pentru matematica (meditateia este un mare faaaassss daca nu este dublata de efortul tau). Ii spui mamei toate astea, ca poate sa te certe insa ai invatat ceva si stii ce ai de facut acum sa indrepti lucrurile.
LA chestia cu Metallica, poate ca profa a avut in minte intamplarile din ultimii ani cand studenti, elevi au intrat si au macelariti colegi si profesori fara motiv. Cand vine la tine acasa cineva pe careia scrie tricoul pe care scrie "Darkisha esti o gasca!" tu ce reactie ai avea...
Daca ai ceva de explicat in materie de religie, arta si muzica vis a vis de Metallica cere permisune asa vorbesti si iti spui parerea ta, sus si tare. Replica cu manelele este exact ce voiam sa spun.
Ori esti toleranta tu, ori rogi pe altii sa fie toleranti cu tine.
Sa inchida muzica? Pai sa stii ca ori politist/-a ori esti gentleman(woman adica). Nu ai ce face. Nu poti educa pe toata lumea.
Ai avut o zi proasta, ce mai! Ai invatat ceva din ea?
Da... si la mine cu religia, nu am vrut sa ma duc la un concurs si a zis ca nu vrea sa mai aiba parte de oamnei,, neseriosi ca mine '' ne-a spus notele, si am 4 la desen chiar nu imi imaginez asa ceva... pentru ca am dat test la desen noua ne preda la desen ne zice de picorii nu stiu cine si nu ne intereseaza pe noi asta ci sa desenam sa combinam culori si lucruri de genu si alte note handicapate stpune-i mamei tale despre nota de 7 sa nu afle din alta parte ca o sa fie mult mai dezamagita de tine, spune-i ca ai avut o perioada foarte proasta, colegele tale s-au luat de tine si nu poti sa te concentrezi, e foarte greu! stiu cum e Sper ca te-am ajutat si SUCCES!
Cam asa am patit si eu anul trecut cu profa de religie.Ascultam muzica si mi-a luat mp3-ul sa vada si ea ce muzica asculta tineretul.Bineinteles,ghinionul a fost ca unica mea piesa rock din play-list sa o asculte ea.Am vazut ca s-a facut alba la fata si a inceput sa zica:asta e muzica? bla bla.Cu greu m-am abtinut sa nu izbucnesc in ras.Ca sa vada ce fata ca lumea sunt i-am tradus din engleza versurile ca sa vada ca n-au nicio legatura cu Satana
De ce sa te doara cuvintele altora Cele mai aspre cuvinte sunt cele dictate de constiinta nu de oameni
Iar cu notele...noi sa fim sanatosi
@soothe referitor la chestia cu colegele, inteleg ca nu pot sa educ pe toata lumea, dar poate ca as fi fost mult mai intelegatoare si doar daca ar fi dat muzica mai incet, nu mai punem in calcul sa o opreasca, dar m-a deranjat mai mult reactia lor.Profei de religie nu am ce sa-i zic, am incercat sa imi exprim parerea contrazicand-o, insa pur si simpu degeaba fac asta pentru ca in opinia ei eu sunt doar o adolescenta care nu realizeaza ce planuri marete are satana prin muzica rock. Tu, ca elev ce i-ai zice unei profesoare care chiar te-ar sfati sa ARZI tricoul? La matematica sa stii ca ma straduiesc, am un 9 si patru de 10, insa la teza am dat-o in bara.
Dacă ai peste 16 ani, poţi face cerere scrisă să nu mai trebuiască să te duci al cel mai inutil obiect din istoria învăţământului românesc, religia.
Cât priveşte partea cu manelele, nu ai ce să le faci. Prostia în stare pură rămâne tot acolo. E mai simplu să nu-i bagi în seamă.
Rock on \m/
Ai luat 7, inseamna ca nu ai invatat asa bine pe cat ai crezut - asta sa fie problema ta. In cateva zile deja ai uitat.
Cat despre tricoul cu "kill'em all" trebuia sa-i spui ca "se refera la atei, sefa!" Muzica aia a fost un salt in agresivitate si viteza, nu i se pretau versurile modern talking, plus ca erau si ei niste pusti pe vremea aia, care voiau sa schimbe ceva si era nevoie de o abordare noua.
Asa ca invata ceva din muzica, e caraghios sa porti tricou cu kill'em all si sa plangi ca te cearta mami ca ai luat 7 in teza Fii barbata, darkisha, daca metallica nu-si face efectul fa un salt in calitate si asculta megadeth
Pentru a o enerva pe profa de religie, ora viitoare ia-ti un tricou alb ca zapada ca sa nu mai aiba ce sa comenteze.
La faza cu colegele care teau jignit...nu pune la suflet. Pitipoance
Iar cu 7 la teza de la mate. Ii zici mamei tale ca ai facut tot ce ai putut si nu stii si nu poti sa-ti dai seama de ce ai luat 7.
Află ce fac SATANIȘTII! N-o să îți vină să crezi!
http://www.seruah.com/ce-cred-altii-ca-facem-vs-ce-facem-noi.html
Creștinismul,evreii și o contradicție biblică ipocrită:
http://www.seruah.com/......blica.html
Află de ce suprimă și denigrează creștinismul sexualitatea și femeile:
http://www.seruah.com/......meile.html