Nu fac asta pentru ca sunt lipsiti de sentimente ci pentru ca nu stiu cum sa si le exprime. E un comportament teribilist prin care baietii incearca sa arate ca sunt "duri" si vezi Doamne fata aceea e doar un mijloc de distractie pentru ei. Poate s-au enervat pentru ca nu au primit de la ea semnalele pe care le asteptau. Daca zici ca ea era zambareata ei poate au interpretat asta ca indiferenta si atunci ce-au zis, lasa ca iti aratam noi. Dar oricum e un gest de badarani. Pana la urma poate e simpla badaranie, trebuie sa iei si asta in calcul
Hmm.pai scuze ca zic dar eu in locul tau as fii mers sa o ajut pe fata sa se ridice(desi nu o cunosteam) deorece nu nu mai ca a suferit dar s-a mai facut si de ras iar prin acest gest le-ai fii putut bate obrazul prietenilor ei.
Era pe partea cealalta a parcului, si intre noi era o fantana, baietii aia deja o ajutasera sa se ridice intr-un mod urat
Urat din partea lor.Sa fiu sincera eu n-as face asa ceva.E o gluma de prost gust si in plus poti sa patesti ceva foarte rau.Copii tampiti si fara mine care nu constientizeaza ce se poate intampla.
Chiar daca as vace asa ceva mias cere zcuze si as intrebao cu ce pot s-o ajut
SIncer nu as face asa ceva doar daca nu sar rani persoana respectiva. Cat despre aceasta poveste o gluma de prost gust niste copii fara minte care nu coestentizeaza situatia :d
Freshboy10 întreabă:
Zapada890 întreabă: