| AnemonaP a întrebat:

De obicei toti baietii din generala sunt nesimtiti in tot ce fac si lipsitit de sentimente, de exemplu eram in parc cu niste prieteni, si pe cealalta parte stateau pe acolo 2 fete si 2 baieti, erau vreo a7a-a8a, o fata era mai zapacita, zambareata, cei doi baieti stateau pe banca, s-a dus si ea acolo, banca nu era prinsa de pamant, se clatina cu usurinta puteai sa o darami, nu iti trebuia forta, ea se asezase, unul dintre baieti s-a apropiat de celalalt, ii sopti ceva la ureche, si dupa se clatinau, au impins tare de banca, si au sarit, fata pica pe spate, cu banca, cazu puternic, tipa, prietene ei radea si ceilalti doi baieti, radea si ea unpic, dar mai degraba fu strapunsa de durere, si fizic si psihic, se vedea ca o durea foarte tare, se lovise la coloana vertebrala si in picior, se si auzea cum spunea, o durea ingrozitor, schiopata, ii daduse si lacrimile, fata si baiatul radeau inca ara a le pasa, unul dintre el se apropie de el, fiind oarecum impresionat de lacrimile ei si poate ii parul rau, dupa 2 secunde pleca si el de langa ea si radea, se dusese pe o banca aproape de noi, inca schiopata, se lovise foarte rau, fata aceea o chema sa stea langa ea, dar nici pe departe nu se apropie de ea, sa se duca la banca ei, sa o ia in brate, sa o consoleze ca ii va trece, nici pe departe, am fost impresionati, inca mai avea zambetul pe buze, dar nu de fericire...mai mult de tristete cum prietenii ei se comportasera asa cu ea, pana la urma au plecat din parc, fata aceea tot schiopatand, noi nu am fi facut lucrul asta niciodata, dar o sa mai dam si jos cu banca :o? e lipsa de cap, daca ar fi cazut am fi ridicat-o, am fi imbratisat-o sa nu se mai simte asa, si iri revenea, dupa ce era lovita, era si strapunsa in inima voi ati fi facut acest lucru? Funda+vot, si cum vi se pare?

P. s Fara raspunsuri stupide

Răspuns Câştigător
| Hermes a răspuns:

Nu fac asta pentru ca sunt lipsiti de sentimente ci pentru ca nu stiu cum sa si le exprime. E un comportament teribilist prin care baietii incearca sa arate ca sunt "duri" si vezi Doamne fata aceea e doar un mijloc de distractie pentru ei. Poate s-au enervat pentru ca nu au primit de la ea semnalele pe care le asteptau. Daca zici ca ea era zambareata ei poate au interpretat asta ca indiferenta si atunci ce-au zis, lasa ca iti aratam noi. Dar oricum e un gest de badarani. Pana la urma poate e simpla badaranie, trebuie sa iei si asta in calcul

5 răspunsuri:
| Zbrrrrrrrrrr a răspuns:

Hmm.pai scuze ca zic dar eu in locul tau as fii mers sa o ajut pe fata sa se ridice(desi nu o cunosteam) deorece nu nu mai ca a suferit dar s-a mai facut si de ras iar prin acest gest le-ai fii putut bate obrazul prietenilor ei.

| AnemonaP explică (pentru Zbrrrrrrrrrr):

Era pe partea cealalta a parcului, si intre noi era o fantana, baietii aia deja o ajutasera sa se ridice intr-un mod urat

| SakuraTheCherryBlossom96 a răspuns:

Urat din partea lor.Sa fiu sincera eu n-as face asa ceva.E o gluma de prost gust si in plus poti sa patesti ceva foarte rau.Copii tampiti si fara mine care nu constientizeaza ce se poate intampla.

| jonhy_8693 a răspuns:

Chiar daca as vace asa ceva mias cere zcuze si as intrebao cu ce pot s-o ajut

| AndreeaBeBee a răspuns:

SIncer nu as face asa ceva doar daca nu sar rani persoana respectiva. Cat despre aceasta poveste o gluma de prost gust niste copii fara minte care nu coestentizeaza situatia :d