Nu fac asta pentru ca sunt lipsiti de sentimente ci pentru ca nu stiu cum sa si le exprime. E un comportament teribilist prin care baietii incearca sa arate ca sunt "duri" si vezi Doamne fata aceea e doar un mijloc de distractie pentru ei. Poate s-au enervat pentru ca nu au primit de la ea semnalele pe care le asteptau. Daca zici ca ea era zambareata ei poate au interpretat asta ca indiferenta si atunci ce-au zis, lasa ca iti aratam noi. Dar oricum e un gest de badarani. Pana la urma poate e simpla badaranie, trebuie sa iei si asta in calcul
SIncer nu as face asa ceva doar daca nu sar rani persoana respectiva. Cat despre aceasta poveste o gluma de prost gust niste copii fara minte care nu coestentizeaza situatia :d
Hmm.pai scuze ca zic dar eu in locul tau as fii mers sa o ajut pe fata sa se ridice(desi nu o cunosteam) deorece nu nu mai ca a suferit dar s-a mai facut si de ras iar prin acest gest le-ai fii putut bate obrazul prietenilor ei.
Chiar daca as vace asa ceva mias cere zcuze si as intrebao cu ce pot s-o ajut
Era pe partea cealalta a parcului, si intre noi era o fantana, baietii aia deja o ajutasera sa se ridice intr-un mod urat
Urat din partea lor.Sa fiu sincera eu n-as face asa ceva.E o gluma de prost gust si in plus poti sa patesti ceva foarte rau.Copii tampiti si fara mine care nu constientizeaza ce se poate intampla.
Freshboy10 întreabă:
Zapada890 întreabă: