| patricia666 a întrebat:

Deci.
Am avut un iubit cu un an mai mare si mai cuminte pot sa spun. Am fost impreuna cam 1 an si ceva, iar acum a inceput sa-mi urasca comportamentul si schimbarile asa ca ne-am despartit.
I-am spus ca imi pare rau, dar nu e sigur daca mai vrea sa ne impacam. Iar eu la fel.
Pur si simplu il iubesc mult, dar intr-un fel nu as mai vrea sa fim impreuna iar in altul da.
Ce sentimente mai sunt si astea ca nu inteleg?!?
Ajutati-ma va rog daca ati trecut si voi prin asta si sfatuiti-ma sa iau decizia corecta.
Mulţumesc!

Răspuns Câştigător
| eckblume a răspuns:

Nu am trecut printr-o astfel de experienta, dar cunosc cateva persoane care oscilau intre ''vino langa mine, te iubesc'' si,, dispari, te urasc/nu te mai vreau''.
Mai intai gaseste cauza: cum te comportai inainte si cum s-a produs schimbarea din moment ce el a decis sa se retraga din relatie.
La voi a aparut sentimentul de incertitudine, adica vreti si nu vreti sa ramaneti impreuna. Zici ca il iubesti mult, dar nu ai mai vrea sa fii cu el -> poate e din cauza obisnuintei? E posibil sa iti fie teama ca ii vei simti lipsa si nu vei intalni pe cineva mai bun. Daca iti doresti din tot sufletul poti sa il rogi sa discutati deschis despre relatia voastra. Daca accepta ar insemna ca mai exista sanse de a continua. Daca e ferm si iti spune clar ca nu isi mai doreste sa fie cu tine atunci nu prea ai ce sa faci. Intr-o relatie e nevoie de doua persoane, nu doar de una.

4 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Ce fel de comportament aveai când erai cu el?

| Adry05 a răspuns:

Simplu, te-ai cam plictisit de relatie, nu-l mai iubesti dar ai ramas cu obisnuita, care e normala de altfel dupa un an de relatie, si sentimentu ca trebuie s-o iei de la 0.

| ℓαυяα a răspuns:

Probabil ca obișnuința te face sa crezi ca vrei sa mai fii impreuna cu el. Dacă erai fericita și îl iubeai cu adevărat nu ti am fi dorit sa Terminați relația. Sfatul meu e sa o lași așa, o sa te simți mai bine fără el.

| patricia666 explică (pentru Andreeush):

Ma comportam normal. se mai intampla sa am fluturaşi în stomac sau chestii de genul. bine, cateodata eram si emotionata din diferite motive.