| Anonimhack35 a întrebat:

Deci am o mare întrebare.
In primul rand nu vreau răspunsuri cum să renunț la ea sau chestii d astea care m-ar face să o pierd!
Deci vorbesc cu fata asta din clasa a10-a,am vorbit numai prin mesaje noi fiind introvertiți chiar daca eram in același liceu,cea mai mare prostie din viața mea a fost să nu o bag in seamă și regret, am vorbit din octombrie până în martie cand am renunțat la ea,dar am realizat că am facut o prostie și m-am reîntors, hotărât să vorbim in realitate,dar nu a fost așa și la începutul lunii iunie după ce nu am mai putut și in capul meu nu știam ce s-a întâmplat am renunțat din nou, toată vara nu am vorbit, dar am băgat o in seamă din nou la începutul lunii septembrie, cand a inceput clasa a11-a,am vorbit mereu prin realitatea, ne-am acomodat și suntem împreună.
Recent nu știam ce e cu ea și am întrebat o direct ce ne leagă,a zis că nu știe,am întrebat o daca ne iubim și ea a zis că nu prea și a spus că voia să poarte discuția asta cu mine,dar tatăl meu avea o problemă de sănătate și nu voia să mai fie și ea un stres.
Recent am mai întrebat o concret ce a simțit ea de a plâns după mine toată vara(asa a spus ea) și a zis că nu știe și nu am apreciat cand ea a avut sentimente pentru mine și nu i-am arătat ce este iubirea, așa este într-o relație? trebuia să îi arăt asta sau să o simtă ea?
A zis că nu vede in mine băiatul de lângă ea și vrea să găsească pe cineva care bifează punctele pe care nu le am eu și i-am zis că practic vrea să mă înlocuiască și ea a zis că cine cred eu că e ea de poate să schimbe băieții așa?
Prima data a zis că nu am masculinitate,apoi că nu sunt stabil, că vrea să știe că ea e fata si eu băiatul,vrea să nu fiu timid,vrea să am mai multă încredere in mine și nu știu daca are filme d alea de bad boy in cap din seria "after" și că oricum nu poate găsi ce vrea ea și într-un fel îi e frică să nu piardă persoana care ține așa mult la ea
I-am zis că o iubesc și ea mi-a zis in octombrie aceași chestie,dar ieri mi-a zis că a zis o doar pentru că o auzea mereu de la mine și se simțea prost,dar înainte mereu îmi spunea ce simte și o luam in serios
Vreau să ma schimb pentru ea și o să o fac oricum,nu suport sentimentul că o pot pierde din cauza mea, dar a spus că mi-a zis de prea multe ori să ma schimb si nu e normal si poate da nu e,dar eu vreau pentru că fix asa vreau și eu să fiu,dar ea spune că își va da seama că o fac doar pentru că mi-a spus ea,dar contează asta daca eu o iubesc,îi repetam asta zi de zi și îi spuneam,nu am fost romantic dar de cand mă întorc la liceu in ianuarie vreau să îmi cer iertare și să iau totul de la început și să fac tot ce îmi sta în putință,pentru că până acum nu am facut ce mi-a trecut prin cap, dar o voi face și punct, chiar daca voi fi rănit!

9 răspunsuri:
| Konkistador a răspuns:

Frate ești tânăr și o să cunoști zeci de fete la fel cum eu și mulți alții care au fost de vârsta ta au cunoscut, ce experimentezi tu aici e doar ceva trecător, sfatul meu e să nu te oprești la prima fată care ți se pune în cale (cum e in cazul tău), să pui stop la pseudorelația asta pe care o ai și să-ți găsești pe cineva care chiar te apreciază și nu joacă teatru, deja ți-a spus în fața că o să te înlocuiască cu altcineva deci e doar o chestiune de timp până cineva o să o abordeze și ție o să-ți dea papucii, o să rămâi cu buza umflată. Dacă vrei să iei de bun ce ți-am zis, de la unul care a trecut prin ce ai trecut tu, foarte bine, dacă vrei să fii căpos, n-ai decât, tu o să rămâi dezamăgit in toată situația asta.

| Anonimhack35 explică (pentru Konkistador):

Mi-a zis să o să vedem ce se va întâmpla cand incepe liceul, dar daca e iubire de ce renunță așa?
Nici ea nu știe ce e... și a zis că poate ne vom întâlni din nou daca destinul e așa, vreau să fiu cu ea nu altă fată, înțeleg ce zici, dar chiar nu vreau, să plângi 3 luni după un om și după gata,a spus că simte că ceva e off intre noi,daca nu explică ce e off eu cum să rezolv?
A zis că nici ea nu știe ce e cu ea și există sanse să îi revina totul in cap după ce se reîntoarce la liceu, parcă presimt o împăcare d aia de parcă nimic nu s-a întâmplat,dar nu mă deranjează atât timp cât știu că sunt cu ea,e fata la care visez, dar n am acceptat niciodată să cred că eu as fi tipul ăla de băiat lover boy și voiam să am durinpulism, dar ea e altceva pentru mine, ceva la care nu vreau să renunț așa ușor, am facut o odată și nu vreau să repet greșeala

| Konkistador a răspuns (pentru Anonimhack35):

Păi ține minte asta de la mine, când o fată care nu e interesată de tine îți spune "mai vedem" de fapt înseamnă un MARE NU, ea nu vrea să se împace cu tine și joacă teatru până când apare cineva să îți ia locul, practic te-a făcut cățelul ei ascultător și vrea să te demoleze moral până când nu o să mai poți. Frate, când cineva te iubește cu adevărat îți acceptă și părțile bune și cele rele, nimeni nu e perfect pe planeta asta, și faptul că te tratează așa de urât, îți dă toate motivele să o blochezi și să uiți de ea, nu fii cățeluș, fii bărbat, tu trebuie să deții controlul, faptul că tu incă mai vrei să stai cu ea după ce s-a comportat ca și cum nu însemni nimic e un fel de trauma bond, o să-ți faci cel mai mare rău posibil dacă continui pe drumul ăsta

Chiar înțeleg, și are într-un fel legătură cu ceva, gen a spus că simțea ceva vag din noiembrie, nu mi-a spus și într-un fel aștepta să îmi treacă cheful de ea și să ma despart eu de ea cum am facut atunci cand am decis să nu mai vorbim, că ea nu poate de mine...cred că are și o frică ca va da de cineva și va regreta ca m-a părăsit
Ideea e că eu înainte noi nu am mai avut relații, doar ea a avut una de 2-3 săptămâni in care tot așa nu stia cum să îi spună ca vrea să se desparte de el și plângea din cauza asta,dar eu știu că plângea cu motiv pentru că il cunosc pe ăla, nu personal, dar nu are chiar nicio legătură cu ce vrea ea, eu am, doar la faza cu ce am zis vrea ceva mai bun

Poate inca e atasata de fostul ei dar tu inca nu esti constient de treaba asta eu iti zic sa fii un baiat cu capul pe umeri sa te gandesti la ce e mai bine pentru tine, si daca te iubea cu adevarat pana acum era cu tine si amandoi erati fericiti si nu te lua pe ocolisuri si te punea pe ganduri, cand te iubeste cineva te iubeste pe loc si nu mai sta pe ganduri, nu trebuie sa stea sa se gandeasca ca vai ca nu stiu ce sau sa te ia cu "mai vedem" asta e doar o copila nehotarata iarta-ma ca iti zic si nu ai ce relatie sa-ti faci cu ea, cauta alta, baga-te in seama cu cat mai multe fete nu doar una si o sa vezi ca totul o sa fie bine, vad ca tu esti un baiat bun dar te consumi prea mult pentru persoane care nu merita si tu meriti altceva, nu o copila care sa te maltrateze mental cu nazurile ei

Mereu spunea că am 17 ani și să nu mă comport ca un copil, dar uneori îi mai ziceam in glumă fă și ea e un copil, dar m-am gândit la varianta cum că da nu prea e matură in sensul că nu stie ce vrea, dar avem foarte multe lucruri in comun, foarte multe, ne-am spus unul altuia pana si necazurile din familie...de fostul ei nu e atașat, chiar deloc, nu vede nimic la el, absolut nimic și la asta știu de ce nu simte nimic, deci faza cu fostul e exclusă

Si pana la urma cine esti tu, sclavul ei, chelneru ei? Sa stai tu dupa fundul ei sa se gandeasca sa-si faca teoreme, pai bai baiatule, ori te iubeste acum ori ura si la gara, ce stai si te complici atata pentru una care nici nu stie pe ce planeta traieste

Ori esti barbat ori nu mai esti, cine esti tu sa te pui in genunchi pentru o mucoasa ca asta cu care vorbesti, cauta-ti o gagica calumea si nu te mai lasa umilit si calcat in picioare de oricine, ca asa o sa ajungi un barbat de toata rusinea si toti o sa se uite de sus la tine.

Vrei sa-ti zic eu psihologie feminina? Unei femei ii ia 5 secunde sa te analizeze si sa te considere atractiv sau nu.

Tot 2 saptamani ii ia sa se indragosteasca de tine si sa te vada ca pe un posibil partener, eu cand aveam 20 de ani reusisem sa o combin pe una de 27 de ani care avea si copii, barbasu era plecat undeva in Italia, totusi nu sunt mandru de asta, puteam sa stric o casnicie dar am ales sa nu o fac.

In concluzie, tu vorbesti de mai mult de 2 saptamani cu ea si tot nu simte nimic pentru tine, tu esti doar acolo pentru ea pe post de catelus care ii lustruieste pantofii cu limba, E SI NORMAL SA TE SIMTI ASA, pentru ca pentru tine asta e prima "iubire" dar o sa vezi cu timpul ca prima iubire nu e si ultima.

O sa cunosti fete si mai cool decat e ea, ti-a dat toate motivele sa pleci, asa ca pleaca, nu mai pierde timpul

| hahanu1 a răspuns:

Salut!
Vad ca ai avut deja o discuție mai jos, dar vreau sa iti spun și eu câte ceva.
Ai zis la început ca nu vrei sfaturi cum sa te despărți de ea. După mine, tu nu ai de ce sa te desparti, pentru ca în treaba în care ești tu băgat nu e nici un fel de relație. Fata aia te manipulează, nu se poate sa spui cuiva sa nu fie timid în contextul în care, după cum zici tu, nici n avea curajul sa vorbeasca cu tine în fata de introvertita ce e. Același lucru cu stabilul. Cum sa iti ceara sa fii stabil dacă ea te iubește, după nu te mai suporta, si asa mai departe. Și în general, totul este foarte toxic. E inadmisibil sa spui ca iubești pe cineva din mila.
Fa ți un cadou de sărbători, chiar și cu întârziere, si recăpăta ti demnitatea și ieși de sub papucul fetei asteia care te aburește cu relații toxice și cuvinte false. O sa iti mulțumești mai târziu când o sa îți găsești jumătatea. Dacă mai ai ceva pe suflet pot sa te ajut oricând.
Sărbători fericite!