Toata chestia este ca de acum incolo sa te faci ca nu exista, nu il mai bagi absolut, dar absolut in seama, orice s-ar intampla.
Dar, inainte de asta, il scoti de pe ofline, ca el sa aiba oportunitatea sa te bage pe tine in seama.
Este posibil sa isi fi facut prietena intre timp.
Fi inteleapta si asculta sfatul meu, este singurul ajutator in aceasta situatie.
Dumnezeu sa te binecuvinteze!
Stai calma..treci peste.dar in caz ca vrei sa te ''bagi'' cu el..incearca sa fi tu insuti.vb cu el ca si cum nu ai avea nici o intentie. pana atunci..toate cele bune
Funda ?
Key Bye! :*
Deci stiu multe fete care sunt in situatia asta si cred ca si eu am fost Stii ce sa faci?! Dai onn si oricum daca el nu te va baga in seama n-are nimic pentru. iti zic eu ca te va bagaa in seama ori la liceu, ori la scoala, ori te va suna etc. si sa faci asa: hai spune repede ce vrei ca am treaba sau trebuie sa plec! azi am o zi buna! si el o sa intreabe cv in gen ce, cand, unde? si ii spui nu e treaba ta si ii inchizi sau pleci! Dupa aia iti zic eu ca a doua zi vei fi printesa lui si se va gandi oare unde e? cu cine e?! Merge rolu asta de fata rea Lam incercat si functioneaza! Succes :* Iti zic eu ca o sa mearga; x :* Funditaaa?
Buna. Vreau sa stii ca nu trebuie sa te simti prost, deoarece ai reactionat exact cum trebuia si ai pus punctul pe I ( ca sa zicem asa ). Parerea mea e ca el te cam ia la misto, isi bate joc acum scuza-ma, dar eu asta am observat. Sper sa ma insel. Chestia e ca tu nu ar mai trebui sa ii mai vorbesti o vreme, sa vezi cum reactioneaza si el cand te vede ( iti poti da seama daca ii pasa de tine ). Apropo, da-l inapoi pe online, si sa nu mai insisti cu intrebari de genu', deoarece el va crede ca esti disperata. Lasa-l pe el sa fac primul pas, sa te bage in seama, sa te scoata la o plimbare..etc, dar pentru inceput lasa-l pe el sa zica primul "buna", daca tu esti cea care face primul pas, va face din tine ce va vrea. Crede-ma. Mult succes, sper ca nu te-a deranjat ce am zis.
Nu cred ca o sa-mi mai scrie ceva.Mi-e rusine sa-l vad ca ma vede. As intra cu capul in pamant de rusine, sincer.
Nu stiu..nu prea pare sa-si fi dat interesul pana acum.Mereu intram eu in vorba cu el, mereu ma bagam in seama pentru ca vedeam ca el nu actioneaza cu nimic....ma simt atat de prost!
Tanaro, nu trebuie sa-ti fie rusine, deoarece tu ai fost curioasa. Crede-ma ca am fost in situatia ta, dar el s-a dovedit ca fiind un mare PORC Tu trebuie doar sa astepti, stiu ca e greu, dar asta e singura solutie. Nu e problema daca va vedeti pe hol la scoala sau pe strada. Ignora-l daca nu zice nimic sau saluta-l daca te saluta. Ar fi foarte bine daca l-ai respinge, sau i-ai vorbi mai rece, ca sa te doreasca (asta doar in caz ca nu si-a facut prietena intre timp). Daca e cu o alta fata, scuza-ma dar nu merita.
Chiar deloc, ma bucur ca mi-ai raspuns si ca ti-ai spus opinia. Aveam nevoie.Nu stiu, poate pare ciudat insa as vrea sa-mi fii alaturi, adica sa ma mai ajuti cu sfaturi de astea daca el reactioneaza sau ceva... Daca vrei..nu stiu, cum facem?
Da. Normal ca te pot ajuta. :* trimite-mi printr-un mesaj id-ul tau
In caz ca ai facebook. trimite-mi un link cu adresa si te adaug.
patrizia696 întreabă:
12344fujbujh întreabă: