| NUUSTIU a întrebat:

Deci am o poveste destul de lunga laughing Multumesc celor care au rabdare sa o citeasca. Deci mie mi-a placut de un baiat de la inceputul acestui an scolar dupa ce le-am spus si prietenelor mele inca o prietena de-a mea a inceput sa il placa si dupa aceea inca una. Am facut toate 3 rost de idul lui si una dintre ele sa ii zicem A. a vorbit mai mult cu el iar cealalta sa ii zukem C. a vorbit dar era mai enervanta iar eu am vorbit doar odata. A. a ionceput sa o barfeasca pe C. cu baiatul asta. Si el i-a spus lui A. ca C. mereu il intrerupe atunci and vorbeste cu altcineva. Ok deci de C. sigur nu e interesat dar eu? pe mine nici nu ma cunoaste nu am avut cand sa ii dau o poza cu ea. Si cu A. a devenit prieten bun dar cand trece la scoala pe langa ea nu o saluta. Eu nu vreau sa ii zic nimic pe emss pentru ac nu vreau sa par disperata ca el sau sa ma considere enervanta ca pe C. Iar ieri am surprins o conversatie intre A. si C. ele se certau tot din cauza lui si A. ii zice lui C.
- vezi poate il pun pe R. [R fiind el] sa iti dea ignore.
:o am ramas uimita cand am auzit si A. nu e cine stie ce frumusete dar consider ca eu sunt mai frumoasa. Si in alta zi A. a zis ca vrea sa distruga concurenta...sad

Deci intrebarea mea e Cum pot sa distrug eu concurenta? laughing si Cum pot sa ma bag in seama cu el pe mess fara sa creada ca sunt disperata si ce sa ii zic? Multumesc mult ca ati avut rabdare. Dau fuunda dar va rog ajutati-ma!

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E bine daca ele se cearta tu te bagi pe fir cu R daca nu ai vorbit cu el pana acum si incepi cu un buna nu crede ca disperi

| Floreenofficial a răspuns:

Salut! happy :*
In primul rand am vazut intrebari de 10 ori mai lungi ca a ta laughing si 2. poti distruge concurenta intr-un singur mod! Sa fii doar tu! Celelalte fete mai mult ca sigur ca umbla cu prefacatorii.Pai vorbeste cu el un pic, mai fa o pauza, mai vbeste pe 10 min etc, cu pretextul ca te-ai plictisit whistling
Bafta! :* :* :*

| Kolp a răspuns:

Deci... in primul rand capata si tu mai mult curaj, vorbeste cu el pe mess si incet, incet va deveni dintr-o conversatie banala ca:,, Salut, cmf?". Intr-o conversatie gen,, Salut, cmf iubita, mi dor de tine..." din astea.
Ai incredere in tine, vorbeste cu el mai mult si la scoala si pe mess.
Incercarea moarte n-are, dar in primul rand intereseaza-te sa vzi daca are prietena ca poate voi trei va bateti aiurea pe elwinking
Mult norocwinking:X:*

| pItIcOt_7652 a răspuns:

Pai sti.cand 2 se cearta al-3lea castiga! baga-te in seama cu ceva legat de scl. daca e mai mare ca tine il poti intreba de o problema la mate, ceva chestii banale si incearca sa fii tu!

| cristinutz a răspuns:

Ok kiki cand intri pe mess dai un buzz intreaba-l ce face si chesti din astea eu stiu poate o sate invite la un suc sau ceva de genul intelegi poate ar vrea sa va cunoasteti sau eu stiu dar oricum cum tu ai zis ca ai fost prima nu stiu ce sati zic caci si eu am suferit in drragoste pentru ca cea mai buna prietene a mea mi-a suflat iubitul si nu as fi eu cea mai potrivita sa vorbesc dar totusi incearca ce ti-am zis

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pff. Ce prostie! Tu ce clasa esti a 6 a presupun. In primul rand nu te consuma pentru celelalte 2, tu joaca-ti cartile pana la capat si nu da importanta celor doua. Te poti baga cu el in seama pe mess, iar daca te intreaba de unde ai idul lui ii spui foarte simplu-schimb de liste. De aici va puteti cunoaste mult mai bine si puteti incepe o conversatie. Aici nu e mare agitatie tu inca esti mica si asta e o siutatie copilareasca cu A si C si R si prostiile astea. Cel mai bine iti vezi de scoala si daca sti sa te faci remarcata si nu il sufoci prea tare sigur nu vei ramane neobservata. Sti cum se zice 2 se bat si al 3-lea castigawinking Multa bafta!