Vai, fata asta are nevoie de un exemplu mai bun decat... stoarfele alea de la ea din clasa. Sa nu faca pentru ca ele o imping, sa o faca pentru ca sunteti pregatiti si pentru ca sunteti responsabili si gata sa va asumati orice consecinta la care poate duce un act sexual. Sau inca nu va puteti asuma aceasta?
Ar fi destul de nasol ca, dupa prima experienta din viata sexuala, prietena ta sa se confrunte cu experienta unui avort.
Si daca va hotarati totusi sa o faceti, asteptati macar pana ai tu 15 ani, sa fie legal... si invatati cum sa folositi si folositi cea mai buna protectie, prezervativul. Alege intre 1% sansa sa devi tata si 33%, eu zic ca diferenta merita banii.
Cam are. fetele cauta in general baieti mai mari ca ele. se maturizeaza mai repede si degeaba au acceasi varsta ca mintea e cu mult in fata baietilor. nu stiu ce zic..cand aveam 14 ani, numai masinutze si elicoptere aveam in cap, voi nu stiu ce generatia vietii sunteti, dar ati luat-o grav pe ulei.
am aberat destul. concluzia: da e cam mare diferenta de varsta, acum, voi stiti
Nu e mare diferenta de varsta, dar ar trebui sa o refuzi pentru ca chiar daca ea are o varsta buna pentru a-si incepe viata sexuala, tu esti prea mic! Nu prea conteaza ce spun fetele din clasa ei si ea nu ar trebui sa se lasa influentata de asta.
Pai si daca se simte prost ce? nu e vina ta ea te.a ales pe tine atunci, iar din acel moment inseamna ca trebuie sa isi asume niste riscuri printre care si acesta, daca te simti presat de circumstante nu o fa, fa-o cand te simti pregatit nu cand vrea o fata.
Si tu ai impresia ca ai citit gresit, ca e o gluma sau ceva de genul?)
Pai daca va iubiti nu ar trebui sa va pese de ce spun altii sau ce fac altii, daca sunteti pregatiti sa faceti pasul acesta faceti-l daca nu, nu! P.S DRAGOSTEA NU ARE VARSTA!
Asta zic si eu mai asteptam
Oricum astea de la ea din clasa is putin mai curve