| PerfectAngel a întrebat:

Deci am o problema si nu vreau sa ma luati la misto oh go on e ceva serios! happy
Deci normal imi intarzia menstruatia cam 7-8 zile in fiecare luna.
Ultima oara mi-a venit pe 8 iunie, si de atunci. 8 iulie 8 august nimic straight face. Deci mi-a intarziat mai mult de 2 luni. De ce oare?
App tin sa precizez ca am fost la Ocnele Mari si am intrat in bazin in fiecare zi timp de 11 zile + de 2 ori la piscina acasa. Oare din cauza asta?thinking Am racit la ovare cumva sau. alta explicatie aveti? :-s PS: Am 14 ani!

Răspuns Câştigător
| DyNo a răspuns:

In primii ani nu este deloc regulata, poate sa-ti vina si odata la 5 luni, asa am auzit... mi se pare totusi cam mult odata la 5 luni. Oricum, s-ar putea sa nu ai nimic, insa mai bine consulti un doctor.

4 răspunsuri:
| Bibiraphaeltudor a răspuns:

In primii 1-2 ani ai menstruatiei asa ceva se intampla. Este normal! Adica mi-a venit anul trecut pentru prima oara pe 17 iulie si pana pe 11 noiembrie nimic. Se ingrijorau fetele pentru mine. Eu nu! pentru ca am citit in foarte multe reviste site uri ca asa ceva este normal! Asa ca bucura-te ac nu iti vine o luna, 2, 3! Daca totusi crezi ca ai racit te duci cu mama ta la un dr ginecolog! parerea mea! funda?:d

| PerfectAngel explică (pentru DyNo):

Mi.e frica de doctor! Nici gand :]. Si anul trecut la fel, mi-a venit prima oara 2 luni apoi pauza 4 luni happy. Cred ca este de la apa ^^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ocnele Mari îmi suna cunoscut.

| DyNo a răspuns (pentru PerfectAngel):

De ce sa iti fie frica de doctor? Eu am auzit ca este normal sa iti vina odata la 5 luni in primii ani, si doctorul o sa stie asta. Sunt sigur ca si mama ta stie asta, asa ca intreab-o.