| Pussha a întrebat:

Deci am o problema urgenta. E o boboaca in liceu care e mai gen Barbie Doll, iar taicasu e un mare "interlop" ca sa zic asa, la tot cartieru ii e frica de el si nimeni nu se ia de fica'sa sau alte chestii.
Ea pe langa ca e noua in liceu, e plina de tupeu, le comenteaza si celor mai smechere din a12a si celor mai smecheri baieti, nu ii este frica de nimeni, vorbeste cum vrea cu cine vrea.

Si mie imi comenteaza, eu sunt in a10a si in fiecare pauza ma vad cu ea si e plina de figuri, toata lumea se da cand trece ea si eu odata nu m-am dat si de atunci imi comenteaza mereu.
Faza e ca as vrea s-o bat odata, pentru ca stiu ca pot logic, adica ea nu e genu fata de cartier, ea e mai Barbie laughing

Toate fetele din liceu ar vrea s-o bata, odata a vrut una sa dea in ea dar brusc s-a oprit pentru ca si-a amintit ca dupa aia o belestelaughing

Toti baietii ii sunt fanii ei, pentru ca arata bine chatterbox dar nicio fata n-o suporta.
Mai e prietena cu vreo 4 fete si sunt bff, iar nimeni nu le comenteaza, ele sunt cum ar fi "sefele liceului".

Daca m-as pune sa o bat pe aia, as bate-o mar, pentru ca pur si simplu n-o suport.

Odata o fata din a12a a tras-o de par si ea a zis " Auzi panaram-o nimeni nu baga mana-n parul meu decat coafeza mea" si dupa 10 min a aparut taicasu si a batut-o pe aia de a dato cu capu de toti peretii doar pentru ca a tras-o de parlaughing

La politie nu e nicio sansa, pentru ca taicasu e plin de bani, figuri, masini, ea e "fata lu' tata", taicasu e prieten cu toata politia din judet, nimeni nu indrazneste sa ii comentezelaughing

Deci as bate-o rau, dar mi-e frica de taicasu dupa aia.
Si daca pun pe altcineva, taicasu tot afla si mi-e frica.

Ne punem mai multe s-o batem, in fine, ne baga taicasu in spital pe toaterolling on the floor

Ce sa fac?
Sa dau in ea sau nu?
N-o suport!

4 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Las-o in pace, nu ai ce sa faci laughing

| NebunaDeMica09 a răspuns:

Eu as luao de par...Dar in circumstantele tale mi-ar fi frica.Nici sa te dai de pe culoar ca sa treaca ea nu mi se pare corect.nu e nicio printesa asa ca las-o in pace dar nu ii permite figurile alea

| Pussha explică (pentru NebunaDeMica09):

Mda nu este, dar e foarte populara in liceu, ca arata bine, e inalta, slabawinking are haine de fitechatterbox taicasu e cunoscut, bogat. happy

| SexxyAngel a răspuns:

Nu te pune cu prostii pentru ca pari mai proasta ca ei asta e sfatul meu eu nici nu as bahao in seasma si pedeasupra m-as mai si trantit cate odata pe holurile liceului in ea desigur cu mult fler mi-as cere scuze dupa asta...bafta oricum!