Frate,du-te ma la Tim si scrie acolo ceva si dai pe aia si te da in liho si cresti acolo in 20 min faci 2 lv.
Cel mai bine cresti in v3 da acum depinde daca ai itm bune pentru ca e greu acolo daca esti mental nu trebuie sa ai probleme
In primul rand NEW MAP, ATLANTIS sau marog, ii tot aia.
Acolo cresti cel mai bine (trebuie sa ai iteme macar bunisoare ca de exemplu sirius, king bratara epica stone pe arma etc ) poti creste si pana la 127 acolo
Deci eu joc metin2 united de 2 saptamani si am lv 109 am crescut new map care il gasesti la Tim si am armura si arma si tot epic deoarece in new map cad iteme precum water gem, piece of crystal si otele care costa peste 300kk daca le fci +9 logic si water gemu costa 650kk in sus si crisalul 500kk in sus si eu in total am vreo 5kkk prin vanzare asa ca te sfatuiesc sa te duci acolo daca mai ai nevoi de informatii spune-mi ca te ajut (legate de metin)
In v3 cresti super dar iti trebuie iteme bune ca acolo mori repede. daca esti mental si ai G/P poti sa iei multe grupuri dar cu corp e mau greu.Mai este harta acea ce se numeste camp_cu_serpi(in desert). In acest camp cu serpi mai este un portal acolo e mult mai greu glob si multe buff-uri ca sa-i omori.Cam atat la lv tau, poate te duci in Turnul Cu Demoni pe la ultimele etaje.
Sper ca ti-am fost de folos :funda...plssss
Eu cresteam in liho fara probleme! si eram ninja intr-o zi facusem de la 80 la 91 IN LIHO
Astia fac misto de tine .In Liho cresti cel mai bine. Exista 2 mape. Prima mapa e cu bossi de 90 80 95 u poti sa intri de la 75 si sa stai pana la lv 100 de la 100 poti sa mergi in a doua plansa.Bine eu nu am fost a doua dar am auzit ca e fain
Ma am avut lvl maxim pe united 120 cand sau sters conturile mi l-am pierdut, pe la lvl 85-99 am crescut V3 la soldati cerului, si apropo, la padure, cresteti ma la copaci de aia mare nu al buturugi, sa fei clar! nu mai ziceti asta ca cresti destul de bine an ultipa parte din padurea rosie, clar?
48KRazvan întreabă: