Ma du-te padure pina la lv 90 eu acolo am crescut te da cu lv 30 ma duc direc salbatici sa fac niste yang yau red merg v1 pina la 65 fac nimfa+9 armura de 61(depinde de rasa caracterului) si de la 65 padurea rosie incepi cu cite 1 grupa 2
dar faci foaret repede joc de 3 zile si am lv 102 sunt ninja daca eram warior eram si mai mare si sa nu va mai zic de iteme hawaang+6 rivulet 2x +6 epice baroane multe deci lasati v3 ca ala e facut pr cunter attak nu pentru crescut sunt doar 3 4 grupe intr-o camera nu poti creste padurea rosie si din padure new map linho apropo cel mai bun la crescut e waru pe magi corp succes
In padurea rosie se creste de obicei la lv 87. dar poti sa te duci la mosul tim si te duci in liho si acolo ii rogi pe aia sa te creasca.majoritetea nu vor. darpe mine mau crescut de la lv77 pana la 81 si dupeaia am crescut singur in padurea rosie pana la lv 89.lvl-ul asta il am acum, dar vreau sa mai cresc.in liho se vine de obicei de la lv 100 sau mai mare.pe mine mau crescut putin in liho. dar e bine cand te cresste cineva in liho sa dai si u in monstri pentru ca iti cad si tie lucruri din ei. eu asa am facut si am gasit de la monstri pentru mine un ssb+2. in momentan am lv 89, dar vreau sa mai cresc. iti sugerez padurea rosie de la lvl-ul tau pana la 90-95 cam asa. e bine sa te duci sa cresti in padure de la lv 80. ok pa pa!