Sincer? Fii romanca, si dupa ce iti iese faza asta, fii naturala, si nu-i mai spune tot ce simti, unui baiat ii place o fata pe care o cucereste cat mai greu, daca o are prea usor, degeaba.
Spor!
Parerea mea este ca mai bine, l-ai uita, un astfel de baiat nu merita dragostea ta, daca a fost in stare sa ceara id amicei tale, inseamna ca nu este serios, lasa-l nu are rost sa iti bati capul degeaba, vei gasi persoana care sa te placa si sa te aprecieze dupa adevarata ta valoare, asteapta toate la randul lor.Bafta.
Parca ai descris situatia mea...si eu m-am afla si inca ma aflu intr-o situatie f asemanatoare...ai grija sa nu incurci sentimentele. el te vroia ca prietena.va intelegeati f bine.si uh ai crezut ca te place...asta este...ai gresit ca nu ai facut diferenta intre prietenie si iubire.si poate si acum e la fel dar nu-ti dai seama.esti sigura ca-l vrei langa tine ca iubit si nu ca amic? el cred ca te vedea doar ca pe o prietena si atat...si nu se astepta ca tu sa-l placi.ar trebui sa incerci sa vb cu el.si sa-i zici ca nu vrei sa-l pierzi.ca vrei sa ramaneti amici...si ca iti pare rau ca nu ti-ai dat seama ce inseamna pentru tine. spune-i ca iti pare rau ca ai stricat prietenia...nu stiu ce sa spun... oricum eu cred ca ai incurcat sentimentele...ai grija...NU-I ZI CA-L IUBESTI SI CA VREI SA FITI IMPREUNA! vei strica totul... el te vrea ca amica nu ca iubita...intelege si incearca sa te multumesti cu atat