| MissAgresiv a întrebat:

Deci. am vorbit acum câțiva ani cu un băiat, eu fiind într-o relație cu altul(și atunci și acum). băiatul voia să fim împreună, se îndrăgostiseră de mine, dar eu nu voiam nimic. pentru că eram cu altcineva și.l iubeam și încă îl iubesc, dar în schimb nici nu voiam să renunț la el. l-am refuzat de două ori. m-am obișnuit cu el și tot îi dădeam speranțe false doar ca să vorbim în continuare, dar eu nu voiam nimic! eram în același anturaj, aceiași prieteni, nu voiam să-l pierd, era o prietenie prea frumoasă. Apoi ne-am certat și nici în ziua de azi nu vorbim.l-am mai căutat eu după ceva timp, dar nu-mi răspundea pentru că e orgolios.și acum are și prietenă...și îl mai văd cateodată.și mai stăm împreună, dar nu noi doi... pentru că avem prieteni comuni.și nici nu ne salutăm, niciodată. după atâția ani..are un orgoliu, Doamne.și zilele astea am ieșit pe afară și era și el, dar evident niciodată nu vorbim, nici nu se uită la mine. Aseară l-am visat.eram noi doi.și nici în vis nu-mi vorbea, dar nu știu cum i-am zis că vreau o îmbrățișare după atâta timp și când m-a îmbrățișat în vis parcă. nu știu, mi-a luat o piatră de pe suflet, nu știu cum să zic..parcă aveam nevoie de un gest a lui și mi-a făcut un bine acea îmbrățișare din vis, mă simțeam mai liberă. chiar dacă știu că orgoliul n-o să-l lase niciodată sa îmi scrie, nici dacă aș muri mâine. ce să cred? Nu vreau ceva cu el, doar că gândul că am fost cândva prieteni buni și mereu era acolo pentru mine, eu eram cea mai importantă pentru el, iar eu nu am vrut să fiu cu el, l-am făcut să sufere..de ce nu pot să-l las în trecut?laughing să trec peste! că daca mă apucă nebunia, iar îi dau mesaj și nu-mi răspunde, iar mă fac de cacao. știu că l-am făcut să sufere, dar, aș vrea să-mi mai vorbească :-s (eu am 18 el 21)

Răspuns Câştigător
| Dariusuu a răspuns:

Din câte cuvinte ai tastat aici pe TPU pot spune că :

Ai nevoie de el în viaţa ta. Chiar dacă e prietenul, fratele, iubitul tău.

Cică ceea ce nu iubeşti la timp nu mai iubeşti niciodată. Nu ştiu dacă e aşa dar am început să cred în această teorie.

Tu ce părere ai?

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu trebuie decat sa accepti ideea ca te-ai indragostit de un ...badaran. Nu asa se comporta un baiat educat, atunci cand este refuzat de o fata, indiferent de motivele refuzului.

| MissAgresiv explică (pentru Dariusuu):

Ştii? Această afirmaţie cred că foarte adevărată. Şi da, am nevoie de el în viaţa mea, chiar am. dar nu ştiu în calitate de cestraight face ştiu doar că vreau să mi vorbească şi că indiferenţa şi orgoliul lui mă omoară

| MissAgresiv explică:

Am nevoie de mai multe păreri, ce credeți voi. dau fundă