Vorbeşte cu un prieten să te ajute. Fă în aşa fel încât să te vadă sărutându-te cu el. Aşa, se desparte el de tine.
Am avut si eu cam aceeasi problema :O:O:: mai de curand fi atenta fi mai indiferenta cu el nu mai isi spune-i ca ai altceva de facut ca ai treaba explica-i frumos de fiecare data si intr-o saptamana maxim 2 o sa se sature ca sa te mai caute si nici no sa pici tu prost sau sa te faca sa te faci sa te simpti prost ca l-ai facut sa sufere tu ai motive sa nu-i mai raspunzi si o sa se sature el ai sa vezi fundita
Ma nene.tu judeci cu mintea aia a ta de gaina?
CUM SAL FACI SA NU SUFERE din moment ce el a pus suflet nu ai ce face decat sal ranesti deja a facut-o nu are ce face... daca nu ii spui totul sincer verde in fata o sa sufere mai rau ca isi face sperante :-J ori ii zici totu in fata ori o sai fie mai greu o sa sufere mai mult ca isi face sperante. opreste cat mai repede tortura pentru el! si desteapto cand un om pune suflet intr-o relatie si celalalt partener nu simte la fel si vrea sa se desparta nu are cum sa inceteze relatia fara ca cel care a pus suflet sa nu fie ranit daca a pus mult suflet o sa planga si o sa fie distrus, dar eh, asta e... a fost prost ca sa incurcat cu cine nu trebuia data viitoare nu-i mai trebuie
Ciao:* Stiu ca ai mentionat ca nu doresti sfaturi gen "ar trebui sa-i spui tot verde in fata, etc ". Aici am vazut mai multe sfaturi dar sincer nu sunt potrivite pentru situatia aceasta. Nu ar trebui sa-l faci gelos folosindu-te de un prieten deoarece se va simti foarte prost, si prietenul respectiv se v-a obisnui si o sa-si marturiseasca "iubirea" fata de tine si o sa mai capeti o noua problema. Mai bine spune-i ca numai este "chimia" dintre voi si e doar matematica (deoarece iti face numai probleme:d) Succes in dragoste draga mea :*
Evita sa vorbesty cu ell...fi mai distanta sh isi va da seama ca nu il vrei. succes:d