| Ana7684 a întrebat:

Deci..baiatul asta de care imi place a fost impreuna cu prietena mea... poveste lunga si acum o saptamana dupa ce s-a despartit prietena mea de el ca nu il mai suporta el a inceput sa imi ia fesul,sa ma gadile,sa ma tina in brate, sa ma ridice pe sus...etc. si pe prietenele mele le enervau chestiile astea pentru ca ele zic ca urat..si stiau ca mie nu imi place de el..eu zic ca nu aspectul conteaza.e suuper de treaba dar acum nu prea mai vorbim pentru ca prietena mea cea mai buna ii zicea sa ma lase in pace pentru ca eu nu il plac si nu am vrut sa ii zic ca radea de mine ca e urat cicalaughing))in fine..am nevoie de ajutor

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De ce fel de ajutor ai nevoie?
Vrei sa vorbim noi cu baiatul sau cum am putea sa te ajutam?
Chiar nu poti sa-i spui clar ce vrei?

| Ana7684 explică (pentru Violleta2022):

Vreau un sfat..adica nu stiu ce sa ii spun pentru ca acum nu mai vorbeste cu mine deloc.din cauza prietenei mele

| ALexCelBun02 a răspuns:

Părerea mea este că nu contează ce zic alții, dacă ție îți place compania lui și sa il ai prin preajma nu mai ezita dai apropouri.Si să îți mai zic ceva băieții suferă cele mai multe schimbări în liceu.Eu sunt u. Examplu în a 9-a eram un băiat fara mușchi cu coșuri etc..Acum în a 10-a m-am schimbat radical, ceva gen paralele de ce eramlaughing
Deci cum am zis daca îți place cum e el, nu il lasa sa fuga

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ana7684):

Nu trebuie sa-i spui nimic!
Vezi-ti de scoala si carte si da-i pace!
Din respect si bun simt fata de prietena ta!
De fapt, chiar nu ai avea ce sa-i spui, odata ce el nu ti-a cerut prietenie si nu ti-a adresat nici o intrebare!