anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, bunica m-a trimis dupa unchiul meu sa vină la mancare si eu m-am dus in gradina ca el era la bronzat. Cand l-am vazut, era in pielea goala, intins pe jos si nu ii era rusine, i-am zis " Hai la mâncare " si el a zis "imediat" si eu am plecat de acolo. Nu i-a fost jena ca era dezbracat in fata unui nepot? WTF

7 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Pai stai putin.Cum era dezbracat?
Daca era in slip asa se sta la plaja, cum ai vrea sa stea omul la sa se bronzeze prin haine?
Daca statea nud (fara chiloti pe el) are o problema psihica.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai ii de ajuns sa faci plaja in chiloti, de ce a trebuit sa fie nud, si de fata cu mine! Ii s-a vazut penisul si mi-a fost greata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate a uitat ca nu are chiloti ca intr-un banc cu Bula

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Sigur-sigur tu te rusinezi in fata oglinzii, vazand ce viermisor ai! daca ai fi fost fata: as fi inteles sa faci astfel de afirmatie!

| devilshelp a răspuns:

Inteleg, chiar daca sunteti amandoi de acelasi sex tot ti se pare ciudat. Pe unii nu ii deranjeaza. Nu ai ce sa faci, decat sa ii comunici ca nu esti confortabil sa stea dezbracat in preajma ta

| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Inseamna ca tu esti cel ce are probleme.
Tu nu ai mers niciodata la plaja, strand, rau unde stau oameni la plaja si scaldat? Cum vrei sa stea omu cu helanca, pantaloni de schii si ciorapi de lana.
I s-a vazut penisul, pai si tu nu ai? Nu sti ca barbati au .....in fine cred ca ai tu niste fantezi ciudate.