Fiecare avem cate un rost in viata, fiecare avem ghinion care mai mare care mai mic dar intotdeauna va fi acel moment cand ne punem intrebarea asta "Oare de ce am eu atata ghinion?" sau "Sunt cel mai ghinionist om de pe acest pamant", NU toti avem momente mai bune sau mai rele pe care le traim. Intotdeauna maine este o zi noua, incearca maine, poimaine si tot asa pana cand va veni acel noroc de care ai nevoie, Bafta.
Păi ti s.au intamplat chestii de ras dar si de plâns totodată.Sa stii ca toate chestiile au un sens.Si daca tu cand pleci de.acasa ai senzația că o s.o dai in bara, pai asta vei face pentru ca iti introduci toate gândurile negative în chestia aia..Si poate ai facut o greseala cand ai condus
E o vorba romaneasca: "Un necaz nu vine singur". Avem momente sau perioade cand parca se aduna toate. Dar sunt trecatoare. Sa gandim insa pozitiv: dupa ploaie vine soare. Daca gandim negativ si ne autoflagelam ce castigam? Nimic. Ba, dimpotriva nu mai gandim corect.
Viata este formata din 20% fericire, 80% lupta.
Stai sa vezi la mine. Am luat concediu la începutul lunii. Pe 1 s-a despartit prietena de mine ( era vorba ca mergem împreună la mare etc etc, in loc de mare m-amdus in ** cu satelitu ), dupa aia la scurt timp mi-au intrat parintii in spital ( nu amândoi odata, mai întâi mama si dupa ce am trecut peste momentul ala si taică-meu tot in spital ). Mi-am luxat încheietura de la mana stângă. Zilele trecute era sa dea o masina peste mine. Mi-a ajuns si mie până in gat toata treaba asta sa mor eu de nu.