Salut! Intadevar e o situatie cel putin delicata. Ai putea sa reclami acest profesor, impreuna cu parintii tai la direcriunea scolii. Nu e absolut deloc normal. Trebuie luate masuri. Este absolut firesc sa ai emotii(mai ales la mate)Dar cu siguranta se va rezolva problema.
Sper ca te.am ajutat.
Pai tu ce i-ai zis mai exact de a reactionat asa? Ca nu cred ca te facea proasta daca nu ii sarea si lui mustarul.
Dar oricum profesorii astia cu multi ani la catedra devin foarte frustrati si ajung sa urasca elevii. Poti sa ii spui ca nu vrei sa iesi la tabla si gata. Eu in 4 ani de liceu am iesit cred ca o singura data (desi toate orele se faceau la tabla si ieseau constant 5-6 colegi mai dornici) si profesorul nu a facut nicio diferenta chiar daca era un tip foarte artagos si se enerva repede.
E usor sa stai sa plangi, in loc sa incerci sa rezolvi asta, facand in plus cateva exercitii acasa ca sa te descurci mai bine si sa nu te mai incurci la tabla.
Nu i-am zis nimic ca să reacționeze așa. Dacă ii zic că nu vreau să ies ori mă lasă corigentă, ori vine și mă forțează să ies, ori imi pune 2
Transfera-te acum sau pe vara.Parintii tai stiu de situatie? Daca da, dc nu reactioneaza?
Păi le-am zis si au zis că acum profesorii se impun in fața elevului ca mai târziu să nu-şi bată ei joc de prof.
Dar totuși, eu sunt fată...ce are cu mine? Ce i-aş putea face eu?