anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci este o faza ciudatalaughing Mie imi place de un tip cam de vreo 3 luni incoace,doar ca treaba merge foarte lent. Nu prea vorbesc cu el, si mai mult eu ma bag in seama.Am avut acum ceva timp o perioada de o saptamana in care vorbeam incontinuu ca idiotii,pe la liceu radeam mai mereu,se baga in seama el singur,orice ziceam [chiar daca nu il includeam in discutie], el isi dadea cu parerea...toate alea. Acuma din nou, indiferenta totala ca si inainte de saptamana asta. Deaba ma mai saluta.Ce Dumnezeu sa inteleg eu din asta?laughing

10 răspunsuri:
| gabytofan a răspuns:

Pai el nu stie ca il placi si cand se baga singur in seama credea ca are vreo sansa da cand a vazut ca u nu prea...s-a dat si el batut.Ce sa si faci?

| Numero1 a răspuns:

De ce nu ai spui ca-l placi pur si simplu.Probabil ca e prea timid ca sa-si arate sentimentele si probabil ca si tu esti timida daca de 3 luni il placi in secret. Daca nu vrei sa imbatranesti asteptand pentru ca merge prea incet atunci spune-i si asta e. Cu siguranta nu ai sa afli tu sau noi ce se afla in capul lui ca nu suntem clarvazatori.

| Alynn98 a răspuns:

Eu zic ca voi fetele sunteti prea paranoice. Adica daca un baiat nu mai vorbeste cu tine catva timp voi trageti concluzii ciudate. Spune-i ce simti si cu asta basta

| Kissmeagain a răspuns (pentru gabytofan):

Ba da...cum am vazut ca incepe si el sa se bage in seama, incepusem si eu. De fapt era ciudat...ca imi tot spunea "sa intri pe mine diseara sa imi dai melodia aia" si tot intram. Numai eu laughing

| Kissmeagain a răspuns (pentru Numero1):

Fiindca lui i-a placut de cea mai buna prietena a mea, si am preferat sa tac. Mie imi este greu pana ma bag in seama... dupa aceea imi dau drumul si ma comport mai mult decat normal, nici vorba de timiditate. De fiecare data cand vorbesc cu el [acum] e perfect indiferent si nici macar nu imi da importanta.

| Kissmeagain a răspuns (pentru Alynn98):

Tu crezi...dar nu e vorba de asta. Dupa o perioada in care vorbeam mai mereu...acuma ce spun eu e fix pix thinking

| Numero1 a răspuns (pentru Kissmeagain):

Inseamna ca e o situatie complicata, eu daca as fi in locul tau i-as spune ca il plac, ca pana la urma nu trebuie sa-i spui ca il placi, nu e normal sau tu ce vrei, sa il placi in secret sau sa vina o minune, si asa ai si afla de ce te tot ignora, zi-mi ca nu am dreptate!

| Kissmeagain a răspuns (pentru Numero1):

Ba da, ai...si inca una foarte mare laughing Faza e ca eu tot incerc sa ma apropi de el...sa il includ in iesiri,chestii din astea. El ori ba refuza, ori isi ia un prieten, doi si mna, ma simt si eu putin mai ciudat, fiindca imi doream sa vorbesc cu EL, nu cu ai lui laughing

| Valentinnnn a răspuns:

Hmmm cati ani ai? Poate se mai da cineva la tine si o fi baiatu gelos sau l-ai tratat si tu odata cu idiferenta si acu iti face la fel.

| Kissmeagain a răspuns (pentru Valentinnnn):

18...
Niciodata...mereu i-am dat atentie... poate uneori nu il prea bagam in seama fiindca nu eram atenta, dar foarte rar.