Nu cred ca va intelege cum te simti doar daca o vei face sa simta ce ai simtit si tu.
Pai... mare lucru nu ar mai fi de facut. Te poti duce sa vorbesti cu ea sau cu... ei/ele si sa intrebi ce au cu tine si de ce au facut asta.Incearca sa lamuriti lucrurile poate aflii ca ai facut ceva care i-a deranjat.Incearca sa fii sincera ca sa poate si ei sa fie la fel dar nu fa pe miloaga in fata lor, totusi. Bafta, sa te distrezi la banchet.
Intodeauna face asa. Tuturor. Parca are ceva cu toata lumea.
Salut! Poate s-a comportat asa pentru ca dorea ca voi sa fiti impreuna si pentru ca stia ca l-ai placut si crede ca poate il mai placi.(poti daca doresti sa-i spui de ce nu-l mai placi, asta nu la banchet.)Poate vor sa te schimbi, fiind prietenul ei iti dai seama ca ar vrea sa fiti un cuplu. Spune-le ca sa fii un prieten adevarat nu trebuie sa schimbi o persoana(s-ar putea totusi ca ele sa creada ca ar fi bine venita schimbarea pe care ele si-o doresc.)Banchetul nu merita sa ti-l strici pe astfel de lucruri, poate ar fi mult mai bine daca ai vorbi cu ele inainte ca sa nu te simtinici tu prost sa nu-ti priasca distractia.Pa,pa.
Nu cred. cand am intrebat-o de ce face asta a spus ca asa a avut chef si nu a vrut sa imi spuna mai mult. e ipocrita. o cunosc de 8 ani... vreau sa stiu cum sa o fac sa ii para rau fara sa ma injosesc
Nu cred ca va intelege cum te simti doar daca o vei face sa simta ce ai simtit si tu.