Nu cred ca va intelege cum te simti doar daca o vei face sa simta ce ai simtit si tu.
Pai... mare lucru nu ar mai fi de facut. Te poti duce sa vorbesti cu ea sau cu... ei/ele si sa intrebi ce au cu tine si de ce au facut asta.Incearca sa lamuriti lucrurile poate aflii ca ai facut ceva care i-a deranjat.Incearca sa fii sincera ca sa poate si ei sa fie la fel dar nu fa pe miloaga in fata lor, totusi. Bafta, sa te distrezi la banchet.
Salut! Poate s-a comportat asa pentru ca dorea ca voi sa fiti impreuna si pentru ca stia ca l-ai placut si crede ca poate il mai placi.(poti daca doresti sa-i spui de ce nu-l mai placi, asta nu la banchet.)Poate vor sa te schimbi, fiind prietenul ei iti dai seama ca ar vrea sa fiti un cuplu. Spune-le ca sa fii un prieten adevarat nu trebuie sa schimbi o persoana(s-ar putea totusi ca ele sa creada ca ar fi bine venita schimbarea pe care ele si-o doresc.)Banchetul nu merita sa ti-l strici pe astfel de lucruri, poate ar fi mult mai bine daca ai vorbi cu ele inainte ca sa nu te simtinici tu prost sa nu-ti priasca distractia.Pa,pa.
Intodeauna face asa. Tuturor. Parca are ceva cu toata lumea.
Nu cred. cand am intrebat-o de ce face asta a spus ca asa a avut chef si nu a vrut sa imi spuna mai mult. e ipocrita. o cunosc de 8 ani... vreau sa stiu cum sa o fac sa ii para rau fara sa ma injosesc