Deci eu de ceva vreme pe afara ies doar cu un tricou si o bluzita si se pare ca si la temperatura de 1 grad pot sa tolerez frigul, ca de exemplu si azi dimineata 1 grad a fost afara si doar asa putin am simtit frigul, si doar un tricou si o bluzita am avut, si ce vreau sa va intreb deci: Daca nu mi e frig asa tare si nu tremur si etc, pot linistit sa umblu imbracat asa subtire chiar daca nu m-am expus la frig asa controlat si etc? Sau chiar daca simt asa de putin frigul si nici nu ma imbolnavesc nu e ok sa ies asa daca nu m-am expus la frig asa cum trebuie? Ca trebuie sa o iei asa usor cu expunerea la frig dar eu nu am luat o asa, eu dintr odata am luat o, si nici nu am facut sport si alte chestii de care se spune ca iti cresc toleranta la frig si se pare ca acum cam pot si eu sa tolerez frigul, ca v am spus ca si dimineata a fost doar 1 grad si am fost doar in tricou si o bluzita si nu am patit nimic si nici frigul nu prea l am simtit... Si de o saptamana sau 2 numai rece a fost aici in oras la mine si eu am umblat numai intr-un tricou si o bluzita si nu am patit nimic. Deci numai temperaturi de 10, 11 grade si asa sunt de o saptamana sau doua aici in oras la mine si numai imbracat asa de subtire umblam. Numai azi a fost 1 grad, pana azi au fost numai 11, 10 grade si mai putin si doar cu tricou si bluzita. Daca nu racesc si alte cele si simt doar asa putin frigul, e ok sa umblu asa si de acum incolo ca nu voi pati nimic? Chiar daca nu m-am expus asa la frig controlat si nu am facut nici alte chestii care iti cresc toleranta la frig? Atat am facut doar, adica ca nu mai beau alcool de ceva vreme, dar nu cred ca din cauza asta tolerez frigul atat de bine ca totusi nu a trecut cine stie cat timp de cand nu mai beau alcool. Deci ce ziceti? Pot continua sau mai bine sa mai continui dupa ce fac chestii care cresc toleranta la frig? De fapt mai umblam imbracat asa si cand erau de exemplu 16 grade si asa, eram in tricou, oare din cauza asta tolerez asa frigul acum? Ca mai umblam si in tricou cand erau 16, 17 grade si asa?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Raceala vine fara sa-ti dai seama. Imbraca-te bine cu haina cu gluga sau caciula. Mai bine cu geaca groasa. Chiar si daca nu o simti tot vine. Eu am facut asa si o saptamana am stat leguma in pat cu febra si gripa.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.144.118.149) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro