Daca esti asa mai inalta ca el, apai daca iti mai iei si tocuri.e clar..cauta-ti pe altu mai inalt ca tine sfatu meu
Nu! Stan si Bran o sa ramaneti pe veci.Decat daca ii dai cu flit.Da gandste-te.O sa-i rupi inima pentru un lucru atat de neinsemnat? Sau... daca tot nu va vedeti vara asta spune-i sa mearga astea trei luni la bascket, innot sau orice alta activitate care dezvolta muschii si poate mai creste.
Are doar 15 ani, cu siguranta o sa mai creasca. Acum depinde si de inaltimea lui actuala, dar si de a ta, pentru ca este posibil sa cresteti amandoi. sunt lucruri care nu tin de ceea ce ne dorim noi. daca tii la el, asta nu ar trebui sa fie un impediment.
Cu siguranta va mai creste, dar eu nu cred ca o sa ramaneti voi impreuna pana la adanci batraneti. Sfatul meu:Nu da cu piciorul unei relatii, mai ales daca il iubesti.Nu trebuie sa te preocupe inaltimea, ci faptul ce simti pentru el.Eu am o prietena care-i mai mare cu vreo 7-8 cm ca prietenul ei si pentru asta sunt de 4 ani impreuna.Tu sti cel mai bine ce-i de facut.Bafta!
Nici nu va dati seama cam cat ar putea creste copilu' asta in 3 luni Asha ca nu mai comentati. Eu eram un pitic de 1.60 inainte sa intru in vacanta si cand am iesit aveam aproape 1.80 Deci gura! Baiatul este in curs de dezvoltare. Deci clar da, va mai creste, acum normal depinde si de familia din care provine... si de statura lui si de alimentatie si de sportul pe care'l face... in fine. Bafta!
Hmmm.Da...complicata problema.Incearca sa gasesti alta solutie. Puteai sa-l inviti sa faca un sport cu tn.Sa bagi o scuza gen vrei sa slabesti si sa vina cu tine la un sport pe timpul verii.Dar ai spus ca nu va vedeti vara asta.Deci...ori ii spui ori nu.Depinde de tine.Dar zSchizophrenic are drepate.Nu prea are rost sa dai cu piciorul avand in vedere ca tu chiar tii la el.