anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci la noi in clasa sunt doi baietii mai populari ca sa zic asa. Eu si prietena mea cea mai buna am fost fiecare cu unul dintre ei doi. Ei s-au despartit de noi si la un momendat s-au intors la noi. I-am refuzat pe ambii si acum nici nu ne mai baga in seama noi nu mai existam pentru ei doi. Acum stau cu cea mai desteapta din clasa si o tachineaza o gadila si o ciufulesc intruna. (Azi cel cu care am fost eu o tinea si celalalt o gadila). Oare chiar o plac amandoi pe acea fata? Ofer funda celui mai inteligent raspuns. Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| BeSmart17 a răspuns:

Ati facut bine ca ia.ti refuzat! eu zic ca pe acea fata o ghidila ca sa te faca geloasa ca,, i.ai pierdut".Vad ca esti prietena cu acea fata si ca sa fii atenta o gidila sa te faca geloasa.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru BeSmart17):

Multumesc pentru raspuns! Ai dreptate acea fata e una din cele mai bune prietene

| annneamary a răspuns:

Pai o data refuzat ce mai conteaza ce fac, timpul nu ramane in loc, lucrurile se schimba tot ce traiesti acum e trecator

| annneamary a răspuns:

Pai o data refuzat ce mai conteaza ce face, timpul nu ramane in loc, lucrurile se schimba tot ce traiesti acum e trecator

| BeSmart17 a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi dai funda daca te.am ajutat?