Pai daca baietilor vrei sa le atragi atentia, atunci e simplu "nu-ti prinde agrafe in par!" Crede-ma, si eu sunt baiat. Daca ai trecut de 10 ani atunci lasa-le in masa de agrafe lasa-l desfacut arata o personalitate puternica e mai sexy sau "cool cum zici tu (asta-i parerea mea
De asta sa fi sigur. Doar ca nu stiam cum anume sa le prind:la ceafa, mai in fata.
Nu imi sta bine cu el desfacut! Am stat pana mai adineauri si m-am holbat in oglinda. Dar o sa ma iau dupa tine,luni, sa vad ce iese. Dar ma ai pe constiinta, te avertizez.
Ok, anunta-ma luni ca sa nu te am pe coonstiinta
P.S: Arunca agrafele!
Luni, la ora 8, imediat ce las ghiozdanul te anunt.
Lookin' forward
Scuze de intarziere. Deci, mi-a stat destul de bine cu parul FARA agrafe. Mersi inca o data!
Credeam ca o sa t am toata viata pe constiinta. I'm awesome, ma pricep si la frezuri
Bine ca mi-ai raspuns inainte sa-mi suspende astia contul... nu stiu cat mai rezista!
Acum imi esti datoare Glumesc!
O zi cat mai faina!
Pai daca baietilor vrei sa le atragi atentia, atunci e simplu "nu-ti prinde agrafe in par!" Crede-ma, si eu sunt baiat. Daca ai trecut de 10 ani atunci lasa-le in masa de agrafe lasa-l desfacut arata o personalitate puternica e mai sexy sau "cool cum zici tu (asta-i parerea mea
anonim_4396 întreabă: