La ce materie ai problemele astea? Trebuie sa vorbesti cu părinții sa mergi la un psiholog ca asemenea stări NU iti fac bine deloc! Este rau ca părinții nu vad gravitatea situației tale!
Pai nu am la o materie generala, la orice. Numai ca la ora de socială, facem cu un prof foarte dur, și aceasta panica e mult mai intensă fată de celelalte ore. Dar panica și frica mă ia la orice ora când trebuie să ne asculte, test etc. Chiar dacă învăț. Și nu le am spus parințiilor, nu vor înțelege. Gen i-am zis doar ca m-a luat tremuratul și mama îmi zice doar sa ma liniștesc..nu înțelege.
Explica mamei ca asemenea manifestări NU sunt normale la un copil de varsta ta care invata! E clar ca undeva s-a produs un SOC nervos! Atmosfera in familie Este o.k? Esti certata pentru rezultate slabe? Pedepsită? Multi copii din cauza exigenței uneori exagerate a parintilor ajung la asemenea stări de stres! Daca nu Este vorba de asta atunci stările tale pot proveni din alte surse! Este posibil ca in copilărie *( sub 10 ani ) sa ai un soc din cauza unui eveniment! Ai fost martor la ceva urat? Accident auto, bătaie între colegi, intre vecini sau alte persoane? Decesul cuiva apropiat? Multe asemena situatii pot sa provoace socuri nervoase!
Nu. Nu ma ceartă, nu ma pedepsește, mă iubește. Dar frică asta și panica e din cauza școlii. Nu ma probleme cu familia, și panica asta a început cam din a 5 a a 6 a, de la orele domnului dur. Și de atunci, panica asta a devenit extremă, nu doar la orele lui, în general. Nu știu cum sa scap de asta.
Dar " balauru " asta la cate clase preda? La toata scoala? A vorbit cineva la director de atitudinea lui? Se mai plâng si alți copii de el sau tu esti singura?
Daca e asa diliu faceti fratilor GREVA in curtea scolii sa-l zboare de acolo!
Se mai plâng și alții, ne e frica de el, nu știu la câte clase preda, dar nu suntem noi singura clasa. Ba chiar am auzit că prin 2013 a bătut 3 copii, pentru că l-au strigat pe nume? și primise o penalizare sau ceva de genul, dar nu știu cum încă poate preda la școală. După părerea mea, după ceea ce a făcut ar trebui dat afara din școală. Dar ayaye.
Mai sus la Inspectorat, presedinte, Guvern! Cioban puturos! Uite ghiolbani din astia strică atmosfera!
Nu ii suspectez pe elevii de azi de prea mult bun simt si cumințenie dar unii profesori is sariti rau de pe fix!
Bună! Nu eşti deloc ciudată sau proastă! Eşti o persoană minunată şi cu siguranţă unică. Chiar şi eu râd deseori fără motiv, asta e o normalitate.Am trecut şi eu prin asemenea situaţii şi într-adevăr a fost greu. La şcoala mea, există un profesor foarte dur cu toţi... Dă note foarte mici dar trebuie să înţelegem că aşa sunt unii profesori. Trebuie să le înţelegem şi munca lor.În spatele cortinei se află multă trudă şi osteneală şi chiar dacă un profesor e aspru, asta nu înseamnă că e rău. Ţin minte că şi eu că tremuram şi mă speriam aşa tare că noaptea abia dormeam. Dar când mă asculta, îmi imaginam că e unul din părinţii mei. Aşa îmi era mult mai uşor.În legătură cu colegii, chiar şi eu nu am avut prieteni. Mi-am dat seama că un prieten adevărat te ajută mereu ceea ce în cazul "prietenilor" mei nu a fost valabil... Acum am aflat care sunt prietenii mei adevăraţi. Un prieten la nevoie se cunoaşte, această zicală mi-a fost principiu în alegerea prietenilor. Prietenii sunt importanţi în dezvoltarea noastră mentală. E greu să îţi găseşti prietenii adevăraţi din prima dar după un timp, odată cu sosirea problemelor în relaţiile de prietenie vor sosi şi dovezile de prietenie adevărată. Nu trebuie să te simţi prost din cauza unui profesor. E normal să fim aşa dar nu trebuie să uiţi că dacă o să ai încredere în tine şi în cunoştinţele tale, vei reuşi indiferent de circumstanţe! Nu uita că eşti o persoană unică din toate punctele de vedere şi că dacă vei avea încredere în tine vei reuşi! Cu încredere şi muncă, poţi să-ţi îndeplineşti ORICE VIS! Mult succes!
Aia zic. Eu una sunt politicoasă oricât de tare m-ar enerva profesorii...nu am tupeu, sunt mereu drăguță când de fapt aș vrea să fiu foarte rea. Unii elevi totuși îi înjură pe profi, dar sunt și ei oameni care doar își fac meseria. Ok, noi copii trebuie sa ii respectam, dar ei ne respecta pe noi? De ce doar noi sa respectam, și ei sa bage frică și panică în noi?!
Ca sunt bagati in " sistem " pe spagi, relatii sau nepotisme *( rude cu directori sau oameni din inspectorate )! Testări psihologice de forma ca de aia vezi la Tv copile agresate sexual de profi! Adunatura de comunisti, psihopati, pedofili sau ciobani! Oamenii bine pregatiti lucrează in privat la companii mari nu stau sa isi toace nervii in scoli pentru 400 € salariu!
Anonimul35 întreabă: