| CobraGuy a întrebat:

Deci nu mai rezist la lupta asta cu cosurile. Sunt 100% sigur ca apar din cauza dezechilibrului hormonal, dar *** am 22 ani si prietenii mei nu au nimic.
Cineva mi-a recomandat sa merg la cu*** pentru ca el asa a scapat, dar acum nu stiu.
Ceva de calitate inseamna 3-4 milioane pentru cateva minute cred ca in cazul meu.

E adevarat ca pot sa scap de "cancerul" asta cu aceasta treaba?

Credeti-ma ca am incercat ORICE, de la vitamine (zinc si vitamina a, b, k care ajuta sa tii testosteronul sub control pana la creme si antibiotice pe baza de steroizi pe care le-am folosit, au mers 85%, insa dupa cateva sapt dupa ce l-am terminat au venit sa se "razbune" pe mine sad

Am ajuns sa renunt la orice iesire pe afara, cluburi, etc pentru ca aspectul meu e de rahat si nu suport asa ceva, mai bine raman inchis 4rever.

Deci oameni buni, daca stiti secretul, va rog ajutati-ma si pe mine happy

Răspuns Câştigător
| 1231242 a răspuns:

Salutări!

Dacă râd de tine de câte ori te văd, ăia nici măcar amici nu sunt, sunt doar niște cunoștințe, legat de fete, mai dă-le în puula mea, oricum dacă ai o fată lângă tine nu îți mărește încrederea în tine, sunt alți cu puuli de 5 cm și tot fuut ceva, uite fii atent, dacă prietenii nu îți sunt chiar prieteni, mai bine schimbăi, legat de fete, simți nevoia de căsătorie?! Dacă vine, vine, dacă nu, nu. În viață nu e alb și negru, ori e una ori e alta, cu toate că pe tine te doare în puula ce aberez aici, dar mi-am zis opinia.

Îți mulțumesc pentru politețe!

83 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

In majoritatea cazurilor, cosurile sunt cauza unei igiene precare a fetei sau a locului unde apar, iar in celelalte genetica. Cosul este practic o combinatie de bacterii cu sebum, teoretic corpul trebuie sa scape de infectie in maxim o saptamana, iar daca asta nu se intampla inseamna ca sistemul imunitar este coplesit si nu face fata. Pentru inceput incearca sa nu le storci, lasa corpul sa isi faca treaba, apoi incearca sa iti faci un program de igienizare, spalat pe fata dimineata la pranz si seara si aplica o crema hidratanta(recomand nivea, mie imi foloseste).

Practic factorul principal este acumularea de sebum din pori, unde ajunge o bacterie si se inmulteste. Am avut o data un cos foarte mare, si am putut sa vad cum arata o acumulare de sebum, atunci mi-am dat seama ca genetica nu a fost de partea noastra, corpul nu elimina grasimea/transpiratia bine si se acumuleaza in pori, cand se umfla porul se mareste, dandu-i bacteriei o sansa mai mare de a intra.

Daca o bacterie nu reuseste sa intre, acel por ramane mare, iar sebumul se va vedea cu ochiul liber, poate fi ori alb, ori negru(datorita oxigenarii), si se poate indeparta destul de usor. Au denumirea de puncte albe/negre.

| anonimg a răspuns:

1. Hormonii trebuiesc "consumati" prin practicarea unui sport.
2. Pielea trebuie sa fie mereu curata pentru ca nici cosurile sa nu aiba un loc prielnic de dezvoltare (transpiratie si praf).

Răspuns utilizator avertizat
| Ineys a răspuns:

Ce inaltime si ce greutate ai. Ce dieta ai? Ce mananci? Sport faci?

| Catrice a răspuns (pentru CobraGuy):

Parca ziceai ca și taică-tu avea coșuri. Sau am memoria proasta?
Dacă nu, atunci rămâne un singur lucru de făcut: consolare happy

| anonimg a răspuns (pentru CobraGuy):

Ma refer la hormonii de crestere care organismul ii produce in exces la unele persoane. mai ales la adolescenti pentru ca atunci se dezvolta ei cel mai mult. De aceea am zis ca ei trebuiesc "consumati" adica folositi prin dezvoltarea trupului.
Medicul de familie te va trimite la medicamente.
Eu as consulta un nutritionist.

| Frank51 a răspuns (pentru CobraGuy):

Ti-am dat sfaturi.

| 1231242 a răspuns:

Salutări!

Bă, amice, bă fii atent, și eu am, dar doar arată urât, în rest sunt doar ca să fie, mai dă-le în puula mea.

Înlocuiește-ți fața rolling on the floor scapi garantat de problemă.

| MadRaven a răspuns:

Nu știu dacă e și cazul tău, dar o să îți spun prin ce am trecut eu cu acneea. Până în clasa a10a am avut timp de vreo 5 ani o acnee nasoală, toată fața mea era plină de coșuri. Până m-am mutat la cămin unde era baia la comun și erau doar 3 chiuvete pentru 90 de fete și nu prindeam dimineața "loc" să mă spăl pe față.
Cumva, după ceva timp mi-au dispărut încet încet coșurile. Concluzia la care am ajuns e că atât timp cât nu mă spăl pe față nu am probleme. Cum mă spăl pe față și dau cu săpun/gel, cum îmi apar coșurile. Nu m-am mai spălat pe față cu săpun/gel/orice de aproximativ 3 ani și am un ten curat ca lacrima. Teoretic ar trebui să am și mai multe coșuri dacă nu mă spăl deloc, dar la mine absența oricărei îngrijiri a tenului. îmi îngrijește tenul laughing
Nu știu dacă e și cazul tău, dar la mine ăsta a fost secretul: să nu-mi ating deloc fața, nici ca să mă spăl, nici deloc. Oricum, evită să îți atingi fața, pentru că mâinile poartă foarte mulți microbi iar aceștia ajung pe fața ta.
Când am fost la dermatolog i-am explicat problema și a zis că nu există așa ceva și mi-a dat diferite creme. Totuși, coșurile dispăreau doar temporar și m-am lămurit singură că pentru mine cel mai bine funcționează să las pielea să-și facă treaba ei și să nu pun absolut nimic pe ea, nici săpun, nici geluri, nici nimic.

Sunt un asasin! O sa ucid toate bacteriile care îți fac coșuri cam așa
https://66.media.tumblr.com/......o1_500.gif

PS: revin la prima mea soluție: niște 'glet'

Exista glet de față. I se spune fond de ten happy CobraGirl rolling on the floor

Nu mai deranjează sa împart happy
Am și ruj, nuanța PeachKiss, mascara Blackest, parfum ChanalNr69

Sunt de treaba fata... mergem în club diseară? rolling on the floor
This is me
https://media.giphy.com/media/uTweayBofkHbq/giphy.gif

O, da!
Mașinuța!
VruM - vrUM!

| Raducons a răspuns (pentru CobraGuy):

Eu nu aberez ti-am zis cum este, si nu are legatura cu sexul.
Nu toti oameni singuri au, unii au altii nu.Ce te superi, ti-am spus cum este la mine.