Salutări!
Dacă râd de tine de câte ori te văd, ăia nici măcar amici nu sunt, sunt doar niște cunoștințe, legat de fete, mai dă-le în puula mea, oricum dacă ai o fată lângă tine nu îți mărește încrederea în tine, sunt alți cu puuli de 5 cm și tot fuut ceva, uite fii atent, dacă prietenii nu îți sunt chiar prieteni, mai bine schimbăi, legat de fete, simți nevoia de căsătorie?! Dacă vine, vine, dacă nu, nu. În viață nu e alb și negru, ori e una ori e alta, cu toate că pe tine te doare în puula ce aberez aici, dar mi-am zis opinia.
Îți mulțumesc pentru politețe!
Atunci urmatorul pas pe care trebuie sa-l faci este un set de analize pentru a stabili ce anume iti declanseaza acneea, natura virusului.
În josul acestei pagini se găsește un tratament aplicat de cineva: https://www.i-medic.ro/blog/pentru-adolescenti-acneea-de-ce-ne-apar-cosuri
Și cred că este bine că dacă un medic nu ne da un tratament bun să mergem la altul.
Treaba asta e falsă. Cunosc persoane se peste 40 de ani căsătorite și se confruntă cu aceeași problemă.
Am avut o acnee vulgară și am primit de la dermatolog o rețetă în care luăm niste pastile. Își făceau efectul foarte bine, dar îmi afectau ficatul și de aceea pe lângă ele luăm și ceva pentru chestia asta. Mi-a mers excelent pe parcursul perioadei când le-am luat + toate tratamentele făcute, dar apoi am aflat că au fost retrase de pe piață din cauza abureli ăsteia și de asta tenul meu a redevenit în doar o săptămână la fel si a trebui să o iau de la 0. Asta e piața, pastilele bune sunt date la o parte că să dai bani iar și iar pe aiureli care nu ajută cu nimic; la nesfârșit.
Da te cu pudra (pulbere nu compacta) pe fata pentru ca usuca cosurile sau cu Baneocin pulbere, cicatrizeaza ranile.
Foloseste si Gommage de argan de la Evoluderm si masti de argila.
Fa ti si somnul de frumusete! Daca te odihnesti cum trebuie si pielea ta o sa arate mai bine.
? Aoleou.
La mine functioneaza. Inca am cosuri, dar dispar si se vindeca mai repede acum si nu mai sunt atat de multe.
Ce sa facem, noi astia cu pielea grasa? Avem cosuri... dar lasa ca si cei cu tenul uscat sufera, li se crapa pielea iarna...
anonim_4396 întreabă: