Buna.Ar fi trebuit sa o intrebi tu de ce a reactionat asa.Noi nu putem decat presupune. Poate crede ca dupa vopsit urmeaza si altele care iti vor ocupa timpul si te vor distrage de la invatat: machiaj, tatuaje, cercuri de prieteni nu prea ok, etc? Greu de spus.
Comunica cu ea, explica-i ca esti majora si ai dreptul la autonomie in ce priveste deciziile despre aspectul tau, mai ales cand banii cheltuiti sunt munciti tot de tine.
Scuza ma pe mine, cat timp sa mi ocupe vopsitul? Ca doar nu ma vopsesc in fiecare zi, doar o data pe luna sau la o luna jumatate
Ai 18 ani, FUGI! Am vazut ce ai postat si apropos de faza cu spalatul. FUGI! Mai exista centre sociale ok unde ai putea sa mergi, depinde de regiune. Astia o sa iti distruga intreaga viata daca mai stai cu ei, stiu destule cazuri.
Poate i-ai murdarit covoarele, cada, si cumva asta ar trebui sa fie o pedeapsa, tu stii de ce nu te mai lasa.
Într-adevar pare cam absurd
Da dar tu nu intelegi ca eu nu pot sa mi opresc acest viciu. Stii si tu cum suntem noi care ne vopsim, trebuie sa ne vopsim radacinile, mai alea ca am mentionat ca sunt satena si se va vedea urât rau cand creste culoarea mai deschisa.
Eu chiar nu stiu daca sa o cred, daca chiar ma tunde cheala? Daca chiar o face? As putea dupa aia sa o reclam la protectia copilului?
Mama niciodata nu m-a sustinut in nimic si mereu m-a judecat, au mai fost amenintari de genu si la alte lucruri