| Miruna0909 a întrebat:

Deci nu stiu cum sa va zic.
Am 18 ani, banii de cheltuiala i-am facut singura in aceasta vara, nu le cer bani parintilor mei pe haine sau nu stiu ce obiecte.(am bani si din alocatie si bursa de liceu). Maica mea are o gandire cam ciudata, a fost de acord ca in aprilie sa ma vopsesc bruneta, eu naturala fiind satena. Iar acum imi spune sa inchei cu vopsitul cand va incepe scoala, ca daca ma prinde ca ma mai vopsesc ma tunde cheala. Nu inteleg de ce mi-ar interzice sa fac asa ceva, este foarte absurd, din moment ce acum cateva luni a fost de acord si nu a spus nimic.
De ce ti ai amentinta cu asa ceva adolescenta, mai ales ca nu are nici un sens, si banii sunt din bursa mea, alocatie si munca de sezon? Va rog sa ma consolati, eu nu pot sa renunt la acest lucru

10 răspunsuri:
| Miruna0909 explică:

Mama niciodata nu m-a sustinut in nimic si mereu m-a judecat, au mai fost amenintari de genu si la alte lucruri

| dullcat a răspuns:

Buna.Ar fi trebuit sa o intrebi tu de ce a reactionat asa.Noi nu putem decat presupune. Poate crede ca dupa vopsit urmeaza si altele care iti vor ocupa timpul si te vor distrage de la invatat: machiaj, tatuaje, cercuri de prieteni nu prea ok, etc? Greu de spus.

Comunica cu ea, explica-i ca esti majora si ai dreptul la autonomie in ce priveste deciziile despre aspectul tau, mai ales cand banii cheltuiti sunt munciti tot de tine.

| Miruna0909 explică (pentru dullcat):

Scuza ma pe mine, cat timp sa mi ocupe vopsitul? Ca doar nu ma vopsesc in fiecare zi, doar o data pe luna sau la o luna jumatate

| andreeaeml1200 a răspuns:

Poate i-ai murdarit covoarele, cada, si cumva asta ar trebui sa fie o pedeapsa, tu stii de ce nu te mai lasa.
Într-adevar pare cam absurd

| Miruna0909 explică (pentru andreeaeml1200):

Da dar tu nu intelegi ca eu nu pot sa mi opresc acest viciu. Stii si tu cum suntem noi care ne vopsim, trebuie sa ne vopsim radacinile, mai alea ca am mentionat ca sunt satena si se va vedea urât rau cand creste culoarea mai deschisa.
Eu chiar nu stiu daca sa o cred, daca chiar ma tunde cheala? Daca chiar o face? As putea dupa aia sa o reclam la protectia copilului?

| Violleta2022 a răspuns:

Despre ce munca vorbesti fetita?
NU spune-i tu acum cateva zile ca vacanta este sa te relaxezi si te-ai plictist, nefacand nimic?
Nu spuneai tu ca te cearta maica ta ca trandavesti?

Acum ai revenit cu minciuna ca ai muncit in vacanta asta, unde?
https://www.tpu.ro/......i-ca-nu-i/

Fetiat, tu cam uiti ce minti d ela topic la topic... ceea ce ma duce cu gandul ca acum ai inventat alta minciuna, de plictiseala.

Asculta de maica-ta si mai lasa prostiile si minciunile, ca te vor afecta masiv in viata reala!
Invata sa-ti respecti pairntii si nu te mai plange atat de ei, ca te pui singura intr-o lumina foarte proasta!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu te pot consola.

| Miruna0909 explică (pentru Violleta2022):

Ce stalker esti, te uiti pe profilurile oamenilor

| Violleta2022 a răspuns (pentru Miruna0909):

Fetita, ca sa-ti raspundem corect la o intrebare trebuie sa citim ce ai declarat si in trecut, ca sa nu te judecam gresit.
Aici nu-i vorba de stalker ci de un forum public unde ai venit sa ceri ajutor, de aceea exista si arhiva acestui form, ca s atina minte tot ce a declarat fiecare user:
https://www.tpu.ro/utilizator/abahhp/intrebari/

Este evident ca raspunsul meu te-a dat de gol si te-ai facut de rusine, de aceea esti suparata acum.
Nu-i nimic, asa inveti sa nu mai minti si sa-ti respecti parintii, ca merita mai mult decat un copil puturos, mincinos si barfitor la adresa lor.

Tare mult as vrea ca mama ta sa citeasca ce ai scris aici, sa vedem daca va fi incantata de recunostinta si respectul tau, pe care tu i-l dai aici, scriind atat de urat despre propria-ti mama.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ai 18 ani, FUGI! Am vazut ce ai postat si apropos de faza cu spalatul. FUGI! Mai exista centre sociale ok unde ai putea sa mergi, depinde de regiune. Astia o sa iti distruga intreaga viata daca mai stai cu ei, stiu destule cazuri.