Mama niciodata nu m-a sustinut in nimic si mereu m-a judecat, au mai fost amenintari de genu si la alte lucruri
Buna.Ar fi trebuit sa o intrebi tu de ce a reactionat asa.Noi nu putem decat presupune. Poate crede ca dupa vopsit urmeaza si altele care iti vor ocupa timpul si te vor distrage de la invatat: machiaj, tatuaje, cercuri de prieteni nu prea ok, etc? Greu de spus.
Comunica cu ea, explica-i ca esti majora si ai dreptul la autonomie in ce priveste deciziile despre aspectul tau, mai ales cand banii cheltuiti sunt munciti tot de tine.
Scuza ma pe mine, cat timp sa mi ocupe vopsitul? Ca doar nu ma vopsesc in fiecare zi, doar o data pe luna sau la o luna jumatate
Poate i-ai murdarit covoarele, cada, si cumva asta ar trebui sa fie o pedeapsa, tu stii de ce nu te mai lasa.
Într-adevar pare cam absurd
Da dar tu nu intelegi ca eu nu pot sa mi opresc acest viciu. Stii si tu cum suntem noi care ne vopsim, trebuie sa ne vopsim radacinile, mai alea ca am mentionat ca sunt satena si se va vedea urât rau cand creste culoarea mai deschisa.
Eu chiar nu stiu daca sa o cred, daca chiar ma tunde cheala? Daca chiar o face? As putea dupa aia sa o reclam la protectia copilului?
Despre ce munca vorbesti fetita?
NU spune-i tu acum cateva zile ca vacanta este sa te relaxezi si te-ai plictist, nefacand nimic?
Nu spuneai tu ca te cearta maica ta ca trandavesti?
Acum ai revenit cu minciuna ca ai muncit in vacanta asta, unde?
https://www.tpu.ro/......i-ca-nu-i/
Fetiat, tu cam uiti ce minti d ela topic la topic... ceea ce ma duce cu gandul ca acum ai inventat alta minciuna, de plictiseala.
Asculta de maica-ta si mai lasa prostiile si minciunile, ca te vor afecta masiv in viata reala!
Invata sa-ti respecti pairntii si nu te mai plange atat de ei, ca te pui singura intr-o lumina foarte proasta!
Fetita, ca sa-ti raspundem corect la o intrebare trebuie sa citim ce ai declarat si in trecut, ca sa nu te judecam gresit.
Aici nu-i vorba de stalker ci de un forum public unde ai venit sa ceri ajutor, de aceea exista si arhiva acestui form, ca s atina minte tot ce a declarat fiecare user:
https://www.tpu.ro/utilizator/abahhp/intrebari/
Este evident ca raspunsul meu te-a dat de gol si te-ai facut de rusine, de aceea esti suparata acum.
Nu-i nimic, asa inveti sa nu mai minti si sa-ti respecti parintii, ca merita mai mult decat un copil puturos, mincinos si barfitor la adresa lor.
Tare mult as vrea ca mama ta sa citeasca ce ai scris aici, sa vedem daca va fi incantata de recunostinta si respectul tau, pe care tu i-l dai aici, scriind atat de urat despre propria-ti mama.
Ai 18 ani, FUGI! Am vazut ce ai postat si apropos de faza cu spalatul. FUGI! Mai exista centre sociale ok unde ai putea sa mergi, depinde de regiune. Astia o sa iti distruga intreaga viata daca mai stai cu ei, stiu destule cazuri.
SakuraRebeca întreabă: