| NoOneCanSeeMe a întrebat:

Deci, pana la urma la examen la subiectul 2 ce era predicativa sau subiectiva?

Răspuns Câştigător
| măcheamăăăî a răspuns:

M-a secat intrebarea asta astazi laughing, dar e normala.Era subiectiva.

10 răspunsuri:
| beautifulkiss a răspuns:

Raspunsul era subiectiva:)
Uite aici baremul ca sa te convingi:www.gandul.info/news/evaluare-nationala-2012-barem-la-romana-9779568
Numai bine.

| Anddreee a răspuns:

Era subiectiva, dar pana la urma s`a facut cam mult tam`tam pe chestia asta si daca tot nu au fost in stare sa faca un subiect ca lumea ca sa fie siguri pe un singur raspuns corect sa de`a punctaj pentru amandoua raspunsurile.

| NoOneCanSeeMe explică (pentru măcheamăăăî):

blushing scuze, dar mno sunt curioasa

| ALeXsSaY a răspuns:

Era subiectiva desi era "ceea ce" care te putea duce cu gandul la predicativa, dar in prima nu era numai "este" mai era si numele predicativ, deci nu avem nume predicativ incomplet, de aceea e subiectivabig grin

| SunnyDaysblooKitten a răspuns:

Sunt foarte sigura ca era predicatva pentru ca "era dificultatea" este predicat nominal incompletwinking. Si am intrebat-o si pe profa de romana si a zis ca e bine. happy

| NoOneCanSeeMe explică (pentru ALeXsSaY):

Doamne ce bine. asa m`am gandit si eu :X laughing

| ALeXsSaY a răspuns (pentru NoOneCanSeeMe):

Ma bucur ca macar unii au gandit, majoritatea au pus la nimereala. Eu nu am dat examenul azi dar trebuie sa stiu, sunt lucruri simple oarecum. Bafta si la mate!winking

| Lithium6941 a răspuns (pentru Anddreee):

Exista o petitie pentru a fi punctate ambele raspunsuri ca fiind corecte. Uite aici:
http://www.petitieonline.com/......iunie_2012

| Lithium6941 a răspuns (pentru SunnyDaysblooKitten):

Pe baremul oficial de la minister scrie C(subiectiva) ca raspuns corect. Eu insa sunt de acord cu tine si cu profa ta de romana.
http://www.petitieonline.com/......iunie_2012
;)

| NoOneCanSeeMe explică (pentru ALeXsSaY):

Mersi mult! acolo chiar o sa am nevoiesigh happy