anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, sa va spun povestea mea, trec in clasa a12-a, si prietenul meu este plecat din tara, lucreaza acolo, avem 3 ani de cand suntem impreuna timp in care ne-am mai certat, impacat, etc, ideea e ca el se simte singur si ar vrea sa fiu langa el si sa intemeiem o familie dupa clasa a12-a, eu vreau sa fac si facultatea, care dureaza alti 3 ani, timp in care el mi-a spus ca nu ma poate astepta, ca s-a saturat sa stea singur, ideea unei facutati la distanta nu ma incanta, eu fac parte dintr-o familie mai severa si nu pot sa merg la el cand vreau si sa dorm la el, in fine, eu tin la el, este asa cum vrea sau fie un baiat, dar sunt 6 ani diferenta intre noi, vreau sa fiu cu el, dar as vrea mai intai sa am si o situatie, e atat de crud totul, mi se frange inima cand il aud cata nevoie are de mine, si tin la el foarte mult, chiar de e o relatie la distanta, dar chiar nu stiu ce sa fac, nu as vrea sa-l pierd, dar nici sa-l fac sa astepte, si daca renunt la facultate imi v-a parea rau. voi ce ati face in locul meu? niste sfaturi? va rog, merci anticipat.

4 răspunsuri:
| lolly_3072 a răspuns:

Da el dc nu vine la tine?
daca te iubeste atat de mult cat zice o sa te astepte ca sa poti avea si tu o situatie sau poti sa faci o facultate acolo si sa va stabiliti de tot acolo.
si cu familia ta.eu cred ca esti destul chiar destul de maresa hotaresti ce sa faci cu viata ta.
ok ei te; au crescut dar acum esti aproape adulta ca sa mergi pe picioarele tale, nu crezi?
bafta, lolylove struck

| ZethOfficial a răspuns:

Asa a facut si o prietena dea parintilor mei, a renunat la 2 ani de facultate ca sa ramana cu prietenul ei si acum regreta amarnic deoarece cu aia 2 ani de facultate avea in plus 10 mil la salar
Sfatul meu este sa faci facultatea, in plus relatiile la distanta nu merg bine.
Daca te iubeste cu adevarat o sa te astepte!
Ps: Have a nice day helped by NexTdAy...am si sloganbig grin

| Dianaa94 a răspuns:

In primul rand gandeste-te la viitorul tau.Nu merita sa pierzi ceva si mai tz sa regreti.Cf? Ramai fara facultate si unde de angajezi? Ai putea sa te mariti cu el...dar sa-ti continui studiile.In niciun caz sa ramai fara.Inteleg ca suferi si e greu dar totusi gandeste-te bine.winkingsi pana la urma daca ii este asagreu fara tine...nu poate sa vina in tara? sa nu mai lucrezea acolo? El vrea sa faci u sacrificii dar el? Scuza-ma! Deci in orice caz nu renunta la studiiwinking El poate veni in tara va casatoriti si iti continui facultateawinkingSau ai putea sa faci facultatea acolo:d asta depinde de situatia financiara. Poti vb cu parintii ca acolo e mai bine, ajungi undeva mai sus etcwinking Bafta :*

| paco28 a răspuns:

De facultate nu are rost sa te lasi si totusi el daca te iubeste ar putea sa te inteleaga asta e parerea mea...