anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci treab sta in felul urmator. Acum 2 zile pe un prieten il suna o prietena dea lui. Din curiozitate I-am zis sa imi zica si mie profilul de facebook al tipei sa vad cum arata. Si "bang" m-am indragostit pe loc de ea ca sa zic asa. Acum am facut rost de numarul tipei si am vorbit 5 vorbe si odata a incetat sa mai raspunda am mai mai intrebato de cateva ori cate ceva dar nu raspunde. Credeti ca daca continui sa o intreb cu gandu ca raspunde o sa creada ca sunt vreun obsedat sau mai stiu eu ce si nu o sa raspunda deloc? big grin

12 răspunsuri:
| stefan199 a răspuns:

Daca chiar iti place fata nu renunta! poate se lasa mai greu

| OnEaNdOnLy a răspuns (pentru stefan199):

Chiar daca nu raspunde la mesaje?

| Sabotu a răspuns:

Eu iti recomand sa o lasi balta cateva zile poate saptamani. daca suni tot timpul sigur o sa faca aia cu nervii. Daca este o prietena dea prietenului tau ( sper ca nu ii prietena ca si iubita...) roaga-l pe el sa se intalneasca undeva cu ea sa mearga undeva de exemplu si atunci mergi si tu in acelasi loc (asa din nimereala cica). Sigur ea nu o sa plece dar o sa poti vedea in realitate cum se comporta fata de tine ( te evita sau nu). Incearca sa fii si tu comic sa-i atragi atentia ( dar nu in sensul ca pui la o baba piedica si incepi sa razi)...

Iti urez succes happy!

| OnEaNdOnLy a răspuns (pentru Sabotu):

Nu o sun ii dau mesaj si stiu de la amicu ala ca atunci cand e cu cineva in camera ii e rusine sa vb sau sa scrie mesaje si ma gandi ca poate ajuse acasa si ai ei statura numai pe langa ea.Nu e iubita lui ci doar o prietena(amica). Dar na acum nu stiu ce sa cred, o sa mai incerc si maine daca nu merge incerc ce ai zis tu sa o invite amicu ala undeva si apar si eu din intamplare laughing. Mersi oricumwinking

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pai... Daca iti place de ea si nu iti mai raspunde la telefon, daca insisti cu telefonul ii confirmi ca esti timid si disperat. Ia-o prin surprindere, da de ea in alte metode. Cel mai ok ar fi sa o urmaresti putin, sa ii inveti o parte din program, si sa o abordezi fata in fata, pe neasteptate.

| darrio2007 a răspuns:

Las-o in pace.Nu te vrea.Probabil pentru ca are pe cineva.

| OnEaNdOnLy a răspuns (pentru darrio2007):

Nu are pe nimeniwinking deci nu e de aia.

| darrio2007 a răspuns (pentru OnEaNdOnLy):

Esti chiar asa de sigur?

Da sunt foarte sigur.

Nu te va crede obsedat daca ai sa o mai cauti.Dar, vezi tu, fetelor le place sa ii tachineze pe baietii insistenti.Ar fi bine sa o lasi in pace un timp.Sa o pui pe ganduri de ce nu o mai cauti. Sfatul meu.Tu procedezi cum vrei.

Frate iti multumesc pentru sfaturi dar mi-a raspuns acum big grin si am vb si mi-a spus de ce nu a putut sa raspunda pana acum. Oricum multumesc mult de sfaturi si o sa tin minte ce mi-ai ziswinking

Felicitarile mele!