| loredana_4897 a întrebat:

Deci...v-am mai spus eu cate ceva despre gemenii care stau in gazda la mine in bloc de o saptamana...fratele mae se duce zilnei la vecinul care ii tine in gazda si de multe ori chiar ramane peste noapte la el.Azi m-am dus si eu sa imi iau acasa fratiorul si gemenii erau acasa.Vecinul a insistat sa raman si eu si fratele meu peste noapte si eu am acceptat,gandindu-ma ca va fi ceva de neuitat, dar acum sunt foarte dezamagita. Daca ii intreb ceva raspund si atat.Nu sunt comunicativi si nu stiu cum sa ma apropii de ei.M-am enervat si la 00:00 am coborat la mine.Astept sfaturi!

6 răspunsuri:
| gazza01 a răspuns:

Incercatzi sa faceti ceva toti! Jucatzi Monopoli, de ex thinking

| rianarebeka a răspuns:

Poate se comporta asa deoarece le ti tu companie...

| mona a răspuns:

Poate nu sunt interesati sau sunt foarte timizi, nu strica sa le mai faci cate o vizita din cand in cand

| loredana_4897 explică (pentru mona):

Ok...daca nu sunt interesati asta e, dar nu vreau neaparat sa formey un cuplu cu unul dintre ei...eu sunt foarte comunicativa si nu mi s+a intamplat asta niciodata.Adica nu inteleg de ce nu vorbesc! Ii intreb ceva, raspund si apoi se lasa tacerea

| loredana_4897 explică (pentru rianarebeka):

Nu stiu...fratele meu spune ca vorbesc tot timpul si sunt amuzanti si de gasca.Eu nu i-am vazut niciodata asa.

| mona a răspuns (pentru loredana_4897):

Asta e...mai sunt in ziua de azi si astfel de oameni care stau prost la capitolul,, comunicare,,