Este genul de fata care nu stie ce vrea...nu vrea nici sa iti spuna "nu", deci nu suporta sa te vada cu alte fete dar nu vrea sa fie nici"da" pentru ca se gandeste la ce o sa spuna lumea...ma rog "evitati excesul de fete egoiste", pentru ca asta este: o egoista, se gandeste numai la ea.
Succes in dragoste!:pe
Oo cate detalii despre ora nasterii si alea. sunt inutile. Daca te iubeste ea stie. Dar am trecut si eu printr-o situatie de genu si acum peste 3 ani de la chestia asta. cu ne placeam unupe altu dar se racea si nu accepta sa fie cu mine. Acum mi-a zis fata ca ma placea foare mult, vroia sa stea cu mine da ii era fica sa nu zica lumea ceva, ca nu as arata eu stiu suficient de bine sa uimesc pe toti.
Esti tanar dupa cate povestesti. sub 18 ani clar daca nu iese nimic dramatiza, nu spune ca viata fara ea nu are sens... spune-ti ca ea nu te merita esti prea bun pentru ea. Uneori fetele astea isi da seama prea tarziu ce pierd. Tu nu ai gresit cu nimic prietene ti-ai spus sentimentele ceea ce e foarte bine. Si parerea mea e ca probail te place dar cateodata nu poti intelege fetele si e bine sa cauti alta pe care sa o poti descifra. Bafta mare sa fi iubit!
mai sunt si alte fete...
stiu ca niciuna nu va mai fii ca ea... dar daca nu se implica...nu mai insista
Fii mai indiferent cand e vorba de ea...
chiar si cu ea
Sfatul meu ar fi sa cauti pe altcineva; este pierderea ei daca nu pretuieste o persoana care o iubeste.
Serios? toti cu "las-o" poate si ea tine dar odata ce veti fii mai mult decat pana atunci inapoi la prietenie nu se va mai putea ajunge. poate ii e frica sa piarda asta.