anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci va zic direct la subiect problema mea.Nu stiu sa vorbesc cu fetele.Vad o fata pe facebook de exemplu ii zic buna ce faci ea zice bine si ma intreaba ce fac si ii zic ca ma gandeam la ea, cum a fost la scoala o mint ca am vazut-o pe strada si la finalul acestor 5 intrebari ii zic hai ca mai vorbim, dar lasa-mi si mie numarul tau de telefon ca nu prea stau pe facebook.Unele il lasa dar aici intervine problema. Dupa ce iau nr a 2 zi le sun sau dau mesaj si aceeasi discutie buna ce faci bine u ce ai mai facut azi si dupa astea ii zic hai ca mai vorbim.Deci nu stiu cum sa le vrajesc,ce subiecte sa vorbesc cu ele, nu stiu ce as putea sa vorbim daca le-as invita in oras help me

4 răspunsuri:
| Lydiaaa a răspuns:

Deci, abordarea ta e puțin cam nasoală și țin să menționez că faza cu "bine, mă gândeam la tine" e foarte des utilizată deci ar fi bine să te lași de ea.
Faza cu cerutul numărului e bună, adică nu-i nimic rău că vrei să vorbești mai mult cu fata, sun-o, trimite-i mesaje de noapte bună sau de bună dimineața dacă sunteți mai apropiați sau dacă, chiar o placi.
Vorbește despre ea, dacă ai văzut-o în ziua respectivă spune-i că a fost frumoasă, întreab-o dacă i-ar face plăcere să iasă cândva cu tine prin oraș să vă mai distrați etc.
Când o inviți în oraș probabil totul o să decurgă de la sine, adică doar n-o să stai acolo ca un molâu și-o s-o întrebi ce face având în vedere că e lângă tine.
Întreab-o cum stă cu dragostea, dacă se înțelege bine cu prietenele ei, care a fost cea mai lungă relație a ei, povestește-i întâmplări amuzante cu tine de când erai mic și roag-o să facă același lucru, întreab-o dacă vrea să-i cumperi un suc, ceva. Oh, și sper că plătești tu dacă o scoți în oraș, așa e frumos!
Succes :*

| adytza02 a răspuns (pentru Lydiaaa):

Poti sa mai imi spui niste subiecte de vorbit pe facebook sau la telefon daca nu e cu suparare? Oricum imi place raspunsul tau, e foarte bun.

| Lydiaaa a răspuns (pentru adytza02):

Sigur, lasă-mi facebook-ul tău și-ți voi da cerere! :*
Stai, mai întâi spune-mi ce vârstă ai rolling on the floor

| adytza02 a răspuns (pentru Lydiaaa):

17 ani