Parerea mea este ca aparatul dentar este extrem de cool! Cand vad o fata care poarta asa ceva imi exprima ca este jucausa si draguta(ex monden:Miss Mary) si + ca este spre binele tau...stii cum se spune, baba sufera la frumusete.Mai ales daca spui ca nu ai dintii strambi rau si etc! va trebui sa stai cu el maxim 1 an. Te pup si gandeste-te ca e un accesoriu mereu la moda! Succes!
Eu am purtat aproape 2 ani aparat dentar fix si pot sa spun ca aveam dintii cam cum descrii si tu. Nu extrem de urat, insa destul de deranjant. Oricum sunt destul de rare cazurile in care trebuie purtat mai mult de 2 ani si jumatate, maxim 3.
Sper. Singurele lucruri care m-ar deranja ar fi mâncatul şi spălatul pe dinţi, care mi se par cam dificile cu aparatul dentar în gură.
Intr-adevar, mancatul poate fi putin deranjant, mai ales in cazul anumitor tipuri de mancare, fiindca trebuie sa te asiguri mereu ca nu s-a prins ceva in aparat (o sa iti spuna ca nu ai voie sa mananci mancaruri greu de mestecat sau guma de mestecat dupa ce ti-l monteaza, insa eu am facut asta si nu s-a intamplat nimic). Insa spalatul pe dinti nu e chiar o problema, eventual poti folosi si ata dentara, din cand in cand.