| RoxiiDinca99 a întrebat:

Decii. Am niste prietena care nu au inca buletin dar lucreaza. Adica sau dus sa imparta pliante. Stiti voi, de la avon ori oriflame. Faza e. Este bine ceea ce fac? Sa fac si eu? Adica. Am tot ce imi trebuie dar ma gandesc ca ar putea fi distractiv.
Ce parere aveti? thinking

8 răspunsuri:
| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

Daca ai inceput cu,, deci(i),, s-ar putea sa te pricepi tot asa de bine si la a vinde din usa-n usa ca sa-ti scoti salariul

| RoxiiDinca99 explică (pentru Neagu_Fanica_1980):

laughing. Noo. Dar mi se pare amuzant sa imparti tu ca si copil :p laughing

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns (pentru RoxiiDinca99):

Ai mai invatat ceva azi, noo? Ca pana la 16 ani inseamna munca la negru, activitatea insemnand si gestionarea produselor cumparate si revandute de tine. P-asta o stiai, fetita draga?

Frate. Sunt vinovata ca am pus o intrebare? Stimata doamna spuneti-mi cu ce v-am deranjat? Doar am pus o intrebare care aparent va suparat. De ce? laughing

| zurick a răspuns:

Da daca tu doresti ai putea sa imparti pliante si tu poate e chiar distractiv.Fa ce vrei tu! O zi buna!

Nu iubito! Nu esti vinovata si nu m-ai deranjat.M-am suparat faptul ca nu sti ca nu se incepe o propozitie cu un cuvant care se incepe o concluzie si un,, i,, in plus.

Toata aceasta "intrebare" era sub forma unei glume. Adica nu m-am gandit niciodata ca v-ati putea supara pentru. acest fapt. Daca ar fi fost serioasa intrebarea fiti sigura ca as fi formulato altfel happy

OK Te pup.