Cam tarziu cu raspunsul dar sper ca este o.k. si acum,alyutza problema este la pielea capului nu la par, masca ajuta parului mai mult, eu folosesc o groaza de balsamuri, am parul lung si este destul de greu sa-l mentin frumos si sanatos. Alyutza incearca un balsam de la firma Kallos, sunt de mai multe feluri : din fructe, morcovi etc dar eu iti recomand acela din placenta, eu acela il folosesc de 2 ani si nu in ultimul rand si samponul trebuie ales cu grija, este foarte frumos parul tau, banuiesc ca tu est in avatar.
Poate fi o alergie, ar trebui clatit bine si foloseste un balsam usor pentru masat pielea capului, parerea mea este ca ar trebui sa te opresti la un anumit sampon
Dap eu sunt...mersiii:* stii am descoperit problema. faza e ca am luat de undeva pediculoza.mi-am cumparat cele mai bune tratamente si acum cred ca am scapat pentru ca numai ma mananca capul. Nu stiu de unde am luat dar pe viitor o sa am grija cu parul meu, nu ca nu as avea grija dar cine stie cum am luat si de la cine.si mersiii de sfaturi:*