| radu01M a întrebat:

Deseori ma intorc de la scoala cu o colega de clasa de care imi place.De fiecare data nu stiu ce sa-i spun, si nu incep sa vorbesc decit daca ea ma intreaba ceva. Ajutati-ma va rog!

Răspuns Câştigător
| ASDSM a răspuns:

Fetelor nu le plac baietii timizi! Poti sa-i dai impresia ca o urasti si lucruri de genu asta...e greu sa-ti invingi timiditatea (crede-ma stiu)dar decat sa ajungi acasa si sa te intrebi cum era daca ii ziceai cava,mai bine intreab-o,nu ai ce pierde. Poti discuta cu ea despre emisiuni,seriale chiar si barfa(chiar daca nu e prea frumos, dar las' ca merge)
Mult succes si nu uita, daca estitimid ai foarte mult de pierdut in viatabig grin

4 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Fă-i cu ochiul în ore portate frumos cu ea, nu fi timid, asta le place fetelorwinking
Întrab`o ce nota a luat la... daca şi-a învăţat la... bla bla. big grin

| ROB3RT89 a răspuns:

Probabil esti mai timid de felhappyIncerca sa vezi ce aveti in comun(pasiuni,hoby-uri, muzica/filme preferate etc)Incerca sa faci un pas ceva mai maret si invit-o in oras, poate ai norochappy

| DidiChanx3 a răspuns:

asta e ft usor crede-ma poate si ea te place da ii e frica sa-ti spuna poartate cat mai natura lu incerca sa fi macho in fata ei pentru ca deseori nu ne prea intereseaza baietii de genu si poti s-o intrebi ca daca ii place ce note are de profi ce filme ii plac muzicaa chestri banale sa vezi ce o sa va apropiatiwinking funditapuppy dog eyes

| Xemnas a răspuns:

INcearca sa invingi timiditatea,in sensul ca:joaca-te cu ea, vorbeste despre ce s-a mai intamplat in clasa, chestii din acestea.Knd va jucati(stiu eu,de-a prinselea,iti ia un lucru tie sau unui prieten si vrei sa il dai inapoi) mai ia-o in brate da nu exagera,ca s-ar putea sa inteleaga gresit,si fi subtil. Daca e vreo de-ia care zice:"ia mana dupa mine!' chiar si daca-o bati pe umar(am o de-asta in clasa) n-ai sanse. Daca-i o de-ia, las-o frate, k crispatele de genu'asta o sa ramana singure muuuuuuult timp.