Da, poti face. Sa devii cuminte si ascultator. Vorbeste cu diriginta ta si roaga-o sa nu iti scada nota la purtare semestrul acesta promitandu-i ca iti vei schimba comportamentul si cerandu-ti iertare pentru motivul care a dus la decizia de a-ti scadea nota, iar daca nu te vei schimba sa iti scada nota la purtare (daca nu semestrul acesta, semestrul urmator) - chiar asa sa-i spui. Si asa sa si faci: sa iti respecti promisiunea si sa te schimbi. Daca este nevoie vorbeste cu cei doi colegi ai tai si duceti-va impreuna (cu conditia ca toti sa vreti sa va schimbati comportamentul). Daca unul sau ambii colegi nu vor sa faca asta, du-te singur la doamna diriginta si cere-i scuze si tine-te de promisiune.
De obicei daca iti pare rau pentru cele facute si iti ceri iertare sincer, dar cu conditia de a nu mai repeta prostiile facute, esti iertat. Succes.
Nu cred ca te va afecta cu ceva, decat daca vrei sa dai la Academie in viitor
Cat despre mama ta, poti sa incerci sa ii spui calm ca nu prea are la ce sa te afecteze. Putine facultati se uita la punctele tale la purtare. :]
Am 5 la purtare, de la absente. nu am chiulit mult. vreo 20 de abs le am de cand am fost bolnava. Sunt fata si invat cat de cat, sunt a 9a. Nu o sa ma duc sa ma angajez la shaorma, voi face ceva in viata stiu sigur. Daca eu pot, si tu poti, doar e 9. Cati copii mai au 10 in ziua de azi?
Te afecteaza decat daca vrei sa dai la acedemia de politie sau sa te faci militar
Tu vezi ce scrii? In primul rand daca ai 5 la purtare ramai repetenta.Majoritatea au 10 la purtarea si in al treilea rand ar trebui sa il cinstesti bine pe ala care iti da un loc de munca la o shaormerie.