Treci mereu pe acolo de fiecare data cand tii se iveste ocazia.
Cine stie poate o sa-l revezii.
Succes si sa ne spui daca l-ai intalnit.
Aaa si daca-l revezii nu mai il lasa sa-ti scape.Stai de vorba cu el, cauta motivesi face-ti schimb de numere de tel. sau id-uri
pupz
Parca iti placea alt baiat, tot de la patinoar. Acum cateva saptamani erai innebunita cum sa-l cuceresti. Cine sa va mai inteleaga?
Am fost si eu adolescenta si inca imi amintesc cum era. Dar niciodata n-am fost atat de schimbatoare, sentimentele au fost intotdeauna importante si stabile.
Sorry nu sunt din braila
dar mai mergi la patinoar sau prin alte locuri dragute din braila
daca e sa fiti impreuna cu siguranta il vei vedea :*
vai ca mi-ai amintit si mie de unu blond care avea o geaca rosie
sper ca o sa-l mai intalnesti bafta!
@brigaela o colega de-a mea e asa schimbatoare
zice ca azi iubeste un baiat maine, poimaine ca nu-l mai iubeste si ii place de altul
Si pe mine ma uimeste dar m-am invatat cu ea asa cum este:-J
Fiecare diferim de la om la om.
E de apreciat sa tii la o singura persoana dar sunt unii care isi schimba anumite "sentimente" daca asa se numesc la acele pers. ca pe niste ciorapii
Oh.Brigaela ...Baiatul acela pur si simplu nu mai este intresat de mine Iar e adolescenti. nimeni nu ii intelege...
Da! Mergi la patinoar cat de des posibil. Si cand o sa dai din nou de el. intra in vorba cu el, intreaba'l chestii banale gen: "nu stii cat e ceasul?" si apoi "cum te cheama?" si o sa va imprieteniti.
Mergi la patinoar de cate ori ai ocazia, si nu il mai lasa sa-ti scape, sa ne spui ce ai facut
Hehe ce frumoasa e viata uneori si mai ales atunci cand esti mai micut Sper sa te mai intalnesti cu iubirea ta "secreta" si-mi pare rau ca nu te pot ajuta. Mult succes!