| Sjhxjcks a întrebat:

Va rog să mă ajutati (va rog să citiți tot multumesc).
In curand începe noul an scolar, întru clasa 10a.
Anul trecut, inainte să incep clasa a noua, nu stiam ca s-a facut grup pe insta și colegii au mai iesit la un suc vara au mai vb pe acolo, in fine. Se formasera deja acele grupulete. O fosta colega a mamei mele are fata in clasa cu mine și nu îmi place deloc de ea cum se comporta, are si niște probleme de sănătate, este supraponderala, nu prea se spala, nu se ingrijeste cum ar trebui la varsta ei, nu ca nu ar fi asta o problemă FOARTE GRAVA, însă cu siguranță din toamna acum vom avea si alte colege alți colegi si nu știu cum sa ma indepartez cu ea. Si nu situația explicata mai sus ar fi doar ea. De când am început anul trecut, îmi tot dadea mesaje dimineață la 7 (eu cu autobuzul ajungeam de multe ori la 7, deoarece următorul venea peste o jum de ora de cele mai multe ori și întârziam) daca nu apaream pe poarta liceului ca vezi doamne nu stia de mine și isi facea griji. Asa și cand terminam cursurile daca se intampla să luam autobuzele diferite mă suna tot drumul să vada daca sunt bine, de parca nu eu eram cea care ar fi trebuit sa aiba grija de ea (nici nu îmi doream) mă mai deranjeaza și faptul ca tot timpul avea ceva de comentat și cu profesorii ba ca ei au greșit in explicatii. Dupa față cred ca are Sindromul Down mai ales la ochi si are si fata rotunda, in fine.
La ore mi se pare ca unii profesori o au bine in ochi in sensul ca daca nu a învățat lecția (mie îmi spune in pauza ca nu a invatat) si o scoate la tabla, începe cu prima parte introducerea lectiei și apoi începe să se balbaie și spune ca nu stie să se exprime, se balbaie, greseste, profu o corecteaza și zice ca s-a incurcat nu știu ce și ia 10, asta mă deranjeaza) eu daca nu învăț o lectie și nu sunt 100% sigură ca o știu, este un chin pentru mine. Profesorii știu ca am învățat însă îmi este frica să mă exprim atat de bine, să nu zic cu o convingere atat de mare pe chip cine stie ce afirmatie de parca as fi Einstein.

Situație este ca ea mă și streseaza tot timpul. In iarna trecuta ne mai lua tatal meu cu masina și o duce și pe ea acasa. Când urca in masina scotea tot chederul (cred ca am scris bine) si eu și tatal meu ne enervam normal. Tata mi-a sugerat de mai multe ori să nu o mai luam. Odata tata mi-a trimis mesaj imediat ce am iesit din scoala să-i transmit "colegutei mele" ca nu o mai luam și pe ea sub pretextul ca avem treaba prin oras. Ea a început să spuna ca ce ca mai este timp ca nu se grabeste și a zis ca mai bine asteapta in masina decat in statie la autobuz (se referă ca vrea sa o duce noi acasa). Ajutor, cum sa ma indepartez de ea? S-ar putea ca in clasa a10 acum peste câteva zile să vina colege noi. Cum să mă indepartez de ea si să mă apropii de una dintre ele?

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"fata in clasa cu mine și nu îmi place de loc de ea cum se comporta...Cum să mă indepartez de ea"

hai pe bune, asta e problema ta? O lași in plata domnului și gata (traducere: o ignori)

| Sjhxjcks explică (pentru sierra1):

E genul de persoana care devine dependent de cineva foarte repede și in plus nu este bagata in seama aproape de nimeni la școală. Am încercat să o ignor însă am stat in aceeasi banca de când a început anul trecut și chiar nu am ce să fac mama ei si mama mea se cunosc și tata mi-a spus să o Las in pace dar mama nu e de partea mea zice ca nu am ce să.i fac

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sa intelegem ca are nevoie speciale, da?
Iar tu vrei sa dai la psihologie.

| Sjhxjcks explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu înțeleg răspunsul tău... da vreau sa dau la psihologie

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Sjhxjcks):

Ai contextul ideal sa iti dezvolti talentele in directia psihologie