| lolitagirl a întrebat:

Doamneee x( ce mama am ce sa fac? Ma cearta mereu ma bate la cap ca nu fac nimic si mi-am dat seama ce crede ea de fapt dar eu nu sunt asa totusi fac ceva...invat NU ii este de ajuns? La fel si tatal meu daca pot sa ii spun tata acestui monstru straight face la fel acelasi lucru cred amandoi nu se aliaza sa faca un trai mai bun pentru mine si doar sa ma certe...numai asta fac dar ei nu inteleg ca eu chiar FAC CEVA invat ii ascult cum se cearta mereu si mereu, ce sa fac ca sa le arat ca eu chiar fac ceva si nu stau toata ziua straight face?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| JustMe a răspuns:

Stiu cum te simti. Sunt cam in aceeasi situatie, am la scoala note ft bune si mi se spune non stop ca nu fac nimiclaughing
Eu zic sa ii ignori, eu asa fac si la mine merge. Vine, zice ce are de zis, eu fac puppy dog eyes si pleacalaughing

| kindy => andra a răspuns:

Lasa'i sa vorbeasca... ignora'i.:-J asa fac si cu mine dar nu le dau importantahappy pana la urma o sa taca din gura sa nu ne mai sacaie atatlaughing) bietii de noibatting eyelashes

| Blue_2059 a răspuns:

Incearca sa le demonstrezi ca inveti.Cand sunt ei in preajma ta, ia o carte, fa'te utila.
Acum depinde, e un scop anume pentru care ei te cearta.

Poate parintii tai sunt plecati mai toata ziua, si iti reposeaza ca nu faci nimic, fiind vorba de lucruri menajere.

So, mai calma si vei reusi.

Sper ca am fost de ajutor.
Pupici:*

| anca943 a răspuns:

Si eu am avut aceeaşi problema.Nu gândi aşa despre parintii tai, poate daca le explici şi dacă o să faci, nu stiu un lucru cât de mărunt o să vezi că o să se bucure.

| fatabruneta a răspuns:

La fel sunt si eu.Shi la scoala psiholoaga mi-a spus ca totul e din cauza varstei noastre.adolescentineeday dreaming. sincera sa fiu.ma simt ca la pushcarie acasa.au fost nopti in care stand in pat plangeam. asa pur si simplu fara motiv.Acum sti ce? Profit de varsta mea.am 14 ani si in ciuda certilor eu chiar ma distrez! Trece pur si simplu cu vederea.Crede-ma nu esti singura in situatzia asta! Succes:*