| PainTech a întrebat:

Doar eu am impresia ca daca fac un anumit exercitiu fizic azi ( de ex flotari) si ma simt mai puternic, maine ma simt de parca as lua de la capat? Ba chiar imi vine mai greu decat in ziua anterioara sa fac acel exercitiu!
Nu stiu ce sa zic, dar ma simt ca exercitiile mele fizice pe care le-am facut in cursul unei saptamane sunt egale cu 0. Imi vine sa cred ca imi irosesc timpul de pomana... Dau funda bineinteles!

Răspuns Câştigător
| vocea a răspuns:

Frate nu te mai stresa gandeste pozitiv ca un campion, te dezvolti dar suferi de o boala la nivel de inconstient ca nu da rezultat, cum li se par si femeilor ca sunt grase si de fapt sunt piele si os este doar in mintea ta, spune in fiecare zi :eu cutarescu ma simt mai puternic, mai bun si mai sanatos, sa vezi ce minuni faci dar spune cu incredere bafta

3 răspunsuri:
| Oana0306 a răspuns:

Salut,AndreiFacebook!
Este si normal sa te simti asa, mai intai de exercitii incearca sa faci incalzirea, ca muschii sa se obisnuiasca cu acele exercitii! Asta e un pasul principal. Frumusetea corpului se castiga treptat, trebuie sa faci zilnic exercitiile si sa te tii de ele, sa nu fii delasator! Incearca sa faci exercitiile treptat, azi 2 ex, maine 3 si tot asa!
Fundita? big grin
O zi frumoasa!

| PikaPikaChuChu a răspuns:

Te simți mai puternic pentru că ti se încălzesc mușchii. Înainte sa începi să faci flotari fai încălzirea adică exerciții de gimnastica.

| PainTech explică (pentru Oana0306):

Imi pare rau. Raspunsul lui m-a ajutat psihologic mai mult. Lasa ca treci tu la rank-ul urmator!