Eu ii ajut pe ceilalti doar ca sa imi hranesc propriul orgoliu.Nu am citit absolut tot ce ai scris pentru ca este un text mizer ragait de o persoana care se apleaca atunci cand trebuie si pupa cu toata fiinta lui gaura din putul gandirii
Ma, eu vreau sa ma iubeasca dumnezeu pentru bunatatea mea si sa ma tina sofer pana ies la pensie, dupa aia o sa conduc mai rar pana ma sting pe pamant apoi in rai ne vedem din nou e o lume mai buna sper sa nu fie cu plictiseala gen flori si fundal alb. Macar un tren, un camion acolo sigur voi avea o familie si o viata mult mai misto GBY
Începutul e superb, "dragi adolescenți".
Ai spus că există pustinici care se retrag în munți și tot ce fac e să se roage. Și asta îi place lui D-zeu. Dar ei cum fac fapte bune dacă nici măcar nu au legătură cu restul oamenilor? cum îndeplinesc poruncile sale, după cum ai menționat în alt paragraf că-și dorește D-zeu?
Pai da. Eu am aproape 30 de ani, si tu banuiesc ca ai mai putin. De ce sa te las sa treci prin greselile pe care le-am facut eu?
Prefer sa iti spun ca atunci cand ai de luat o decizie sa o iei pe cea buna/ alba/ dreapta, decat cea care iti va aduce numai necajire...
Ii viziteaza calugarii si preotii din cand in cand si le spun sa se roage pentru anumiti oameni ce vin la biserica.
Nu exista oxigen, dar il respiri...
AvalohAlyn întreabă: