Doamne ferește! Desparte de el cât mai repede posibil deoarece din acțiunile pe care le-ai precizat mai sus reiese că are probleme cu capul, încearcă să te șantajeze emoțional. Dacă ar fi iubire adevărată ar sta pe capu tău până ar vedea că nu există nici o șansă dar genul acesta de comportament la un băiat este inadmisibil deoarece dacă lui își face atâta rău cine știe ce îți va face ție când va fi nervos de ceva, zic dacă v-ați căsători.
Încearcă să îi spui că nu îți place de el și că nu are nici o șansă și dacă se sinucide asta e, NU ESTE VINA TA! Deci nu rămâne cu asta pe conștiință și treci mai departe și vezi de băiatul pe care îl placi tu.
Cu atat mai mult ar trebui sa rupi imediat relatia cu el, daca ala are probleme psihice atat de grave, incat te santejeaza ca se sinucide.
Buna.Eu sper ca ai inventat povestea, asa de plictiseala. Il vei rani mai mult daca il minti decat in cazul in care te retragi elegant si ii spui ferm ca nu ii impartasesti sentimentele, fara alte motive stupide, superficiale, inventate.Iar santajul ca sa ramai cu el e toxic as hell, deci vezi-ti de viata.Nu esti mama, nici iubita lui si nici psihiatrul lui.
Nu trebuia sa ii dai nici o sansa daca nu il placi. Ai fost foarte josnică făcând asta.
Ma gândeam ca poate dându-i o șansă voi vedea o alta parte a lui care putea sa îmi placa la el având în vedere ca băiatul pe care îl plac are acum o iubita și ii vad zilnic cum sa saruta și etc. Știu cum e sa placi și sa nu poți avea aceea pers de acea am ales sa ii ofer o șansă la relație dar nu credeam niciodată ca se va ajunge la asta
Dacă îmi era ușor o făceam de mult, dar chiar nu îmi era. Nu am timp sa stau sa inventez povesti de aia v am și întrebat ca să ma ajutați voi. După incidentul cu el și cu faza cu tăiatul am ales sa plec fără sa mai spun nimic. I am lăsat un bilet în care i-am scris ca plec și ca nu mai vreau sa mai am de a face cu el, nu știu ce s-a întâmplat cu el de atunci deoarece m-am reîntors in tara mea natala( nu sunt româncă) și nu am mai ținut legătura cu el.
Daca deja ai vazut anumite parti care nu iti plac la el, de ce i-ai mai da o sansa?
Doar ca sa te agati de o anumita parte pozitiva a lui?
RazvanCazan întreabă: