Buna.
E trist. Imi pare foarte rau pentru tine.
Parerea mea e ca, ar trebui sa vorbesti cu mama ta, sa-i spui ca te-ai saturat de aceasta situatie si ca vrei sa fii si tu un copil normal, care iese si se distreaza.
Bineinteles sa-i spui ceea ce ai descoperit. Cred ca are dreptul sa stie.Sunt sigura ca dupa ce va afla, va lua cea mai buna decizie atat pentru tine, cat si pentru ea.
Iti urez numai bine!
Nu prea stiu ce e de facut in cazul asta.Stiu doar ca e ceva grav nu stiu daca sfatul meu te ajuta, dar am mai auzit de cazuri ca astea si mi se pare ca pentru noi " copii" e cam greu sa dam uitarii sau cel putin sa nu dam importanta.Eu te sfatuiesc sa mergi la un psiholog, sa stati de vorba.O sa te ajute mai mult decat mine, sau oricine altcineva!
S-o crezi tu ca mama ta nu si-a dat seama, nu se cearta ei fara motiv. Mama ta este in continuare impreuna cu el pentru ca il iubeste, si mai ales pentru ca esti tu la mijloc, astfel ca nu vrea sa-ti ofere o viata in care parintii tai sunt divortati. Incearca sa ii implici pe amandoi intr-o activitate placuta, precum tu esti rodul iubirii lor, fa in asa fel incat sa-l faci pe tatal tau sa-si dea seama ca are tot ce isi doreste deja, ca are o familie fericita si un "copil vesel". Ar trebui sa realizeze pana la urma si el ca iti face rau. Insa pana la urma exista "terapie de cuplu"... Parintii tai, daca isi dau seama ca nu mai exista intelegere ar trebui sa mearga la un seminar, 2, 3... Pana la urma este mai mult problema lor, cu toate ca ai si tu de suferit. Sper ca am ajutat :*
Nici la 14 ani nu ma lasa nici la mall! chiar daca stau langa el..credeti ca e normal?