Da ai dreptate nu merita sa castige cat de orbii pot fii oameni, ..alti au fost care chiar meritau premiul nu ista care minte oamnei. ofoff
Daca va intereseaza aces lucru va rog sa raspudeti printr-un singur :e adevarat sau :asta a fost un MEGA MENTALIST...
Mda...mnu el a trebuit sa castigeKrem e cel mai tare \m/ mnu credeti? Adica el canta super!
Am ramas foarte dezamagita cand am vazut ca el a castiga finala. Am citit ca el a repetat trucul o singura data. Deci va dati seama cat de mult a muncit... fata de altii care au muncit, frate. Pacat! Dar sa stiti ca am citit o multime de interviuri cu el si in TOATE spune ca sunt doar trucuri. Dar acum pe bune? Cat de naiv trebuie sa fii incat sa crezi in asa ceva? Am gasit si cum a reusit sa faca trucul de aseara. Va rog sa dati pe acest link: http://www.scribd.com/......-au-talent
Iar faza cu,, opritul inimii'' a fost penibila, dar facea parte din show. V-as ruga sa cititi cu mare atentie tot. Dar apreciez foarte mult la el ca macar nu incearca si in interviuri sa prosteasca lumea ca el chiar este un iluzionist.
M-am exprimat gresit la final. El este un iluzionist, cu asta se ocupa, dar ma refeream ca recunoaste ca nu poate citi mintile.
Asta spun si eu.....In plus, Andra si-a facut si cruce de doua ori si a spus "doamne fereste"
Sa stii ca nu sunt precum pretinzi tu ca sunt! Nu-s fraier si nici obsedat de internet si, daca tot vrei sa stii mi-am dat seama de cand l-am vazut in preselectii ca e un NEmentalist si nici nu exista asa ceva...
Da nici nu am zis macar ca esti asa! am zis doar ca ai dat copy paste de pe ceva site! adica ca nu ai scris cu cuvintele tale asta am vrut sa zic! imi dau seama de la chestiile cu (fig12a etc!)da nu am zis nimic rau despre tine!
Mda .Eu nu am dat copy paste.Si nici nu am intrat pe ceva site.Adevaru e ca mi-am facut singur figurile doar ca nu s-au copiat pe acest site. Nu a fost greu deloc cu scrisu-Am vrut sa va explic ce a facut in semifinala cum stiu eu si in finala stiu cum a facut dar nu ma obosesc sa scriu.
Exact...dar am vazut la Happy hour ca si-a bagat un cui in nas greu de inteles. in fine nu stiu ce sa cred deja
Si eu ma intreb cum naiba a facut trucul ala.Da sa iti bagi un cui in nas . Poate ca cuiul a fost elastic si,, i-a incaput in nas. Oricum eu, nu vreau sa fiu un tradator dar imi place omul.Stie sa faca SHOW!:o
Si ce daca a castigat? acum voi poate ati sa va dati seama ca sunt un "ilusionist" desigur incepator de vreo 1 an da omul merita cat timp a facut rost de voturi si i-a dus de nas... eu totusi vroiam sa castige el
Mda si eu am zis asta dar daca tu ai zis ca e cui "elastic" inseamna ca Maruta e un tradator
Asta zic si eu la unele trucuri chiar raman fara cuvinte :p
"Daca noi oameni." haha ...
Aia cu chuiul in nas nue nimic baga cuiu pe nara in sus..Nu e nimic imposibil..Deci.
anonim_4396 întreabă: